facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snuffelmug

Snuffelmug

Info

Ons doel is re-integratie d.m.v. verkoop van tweedehands goederen. Eventuele winst wordt omgezet naar banen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Geschiedenis

Snuffelmug is een leer-/werkbedrijf. Dit houdt in dat wij werkervaringsplaatsen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidmarkt. Onze organisatie is er op gericht om de medewerkers middels trajecten vakkennis bij te brengen, maar ook competenties bij hen te ontwikkelen die, onder andere, het gevoel voor verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking verhogen. Mensen die bij Snuffelmug werken ontvangen ondersteuning in hun uitvoering van taken met behulp van begeleiders en/ of teamleiders.

Mensen werken bij ons op vrijwillige basis of als stage m.b.t. een opleiding. Daarnaast werken bij Snuffelmug mensen die gedetacheerd zijn en een WSW indicatie hebben. Door middel van de verkoop van producten die aan Snuffelmug geschonken zijn is het mogelijk voor Snuffelmug om deze activiteiten uit te voeren en te bestaan.

Adres: Surinameweg 9b, 2035VA Haarlem
Telefoonnummer: 0235434345
Stad: Haarlem
Route: Surinameweg 9b
Postcode: 2035VA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: snuffelmug ophalen, openingstijden snuffelmug heemstede, snuffelmug, cruquiusweg, heemstede, kringloopwinkel haarlem schalkwijk, kringloop snuffelmug heemstede, vacature snuffelmug, snuffelmug spullen brengen, kringloopwinkel heemstede cruquiusweg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 1 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
Stadsjutter Stadsjutter 2 km Stadsjutter staat van maart tot oktober elke woensdag op de Haarlemse Botermarkt. Zij...
Kids Kleding Paradijs Kids Kleding Paradijs 2 km yeah duurzaam kinderkleding kopen
Zolder023 Zolder023 3 km Dit is echt de kringloopwinkel 3.0! Leegstandbeheer als doel, en commercieel aktief. ...
RataPlan Haarlem RataPlan Haarlem 3 km Kringloopwinkelen op zijn leukst!
Kruidvat NL Kruidvat NL 8 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
Recensies
Aan de buitenkant zag je het er niet aan af, maar binnen...., een netjes verzorgde kringloop, en groot, ook fijn, en zekerbde moeite waard om daar te winkelen, tuurlijk heb ik weer wat mooie kleding gescoord en nog een aantal dingen voor de helft van de prijs! Ook nog wat boeken gekocht! Hoe mooi is het om voor weinig geld voor leuke spulletjes te slagen!
Je moet echt snuffelen, er ligt vooral veel rommel binnen. Ook zijn veel kleine dingen niet geprijsd, bijv bakken met dingen tussen de 20 cent en 2 euro. Groot pand maar er kan veel verbeterd worden
Ja, dit is wel een hele grote.... Enorm parkeerterrein voor de deur en eromheen... Bij binnenkomst als je rechts af gaat schrik je wel een beetje.... Ziet er uit als heel veel meuk zeg maar: spullen waarvan je denkt, die zijn zo verouderd...wie doet daar nog wat mee... Aan de linkerkant zag het een stuk beter uit gelukkig! Hier was de kledingafdeling en daar hadden ze wat moois van gemaakt! Nou ja, alles is relatief natuurlijk, het blijft een kringloopwinkel... Daar erg veel voorraad kleding en schoenen en er zitten nog zeker wat leuke dingen tussen. De prijzen van de kleding en schoenen zijn redelijk te noemen. ===> Als je dit een goede / leuke / nuttige review vind, geen je me dan een positief duimpje? Bedankt!
Een toffe kringloop winkel waar het altijd leuk snuffelen is. Ruim assortiment, leuke prijzen en vriendelijk personeel.
Dit is een grotere kringloopwinkel met een grote kledingafdeling. Ook hebben ze er veel boeken en dvd s. Meubels zijn er ook. De opzet van de winkel oogt wat rommelig, bij de ingang staan grote hoeveelheden kratten met spullen om te snuffelen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
Een snuffelkringloop. Goed zoeken in de bakken waar alles al gebroken is, en je kan wat goeds vinden.. zou mooi zijn als het nog blijft bestaan, maar dan wel in een nieuw jasje. Nieuwbouw here we come.
Vriendelijk en goede prijzen. Het meubel werd zelfs in mijn auto getild. Wel een beetje een rommelige indeling, zelfs voor een kringloop. ;-
Ontzettend rommelig en veel geen prijzen of te duur
Erg groot kleding netjes gesorteerd. Rest vind ik wel wat rommelig
Echt een fijne kringloop! Groot, alles goed gesorteerd en ruim opgezet, heel enthousiaste vrijwilligers. Hier gaan we zeker vaker heen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid