facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SNS Oostland

SNS Oostland

Info

Een nuchtere bank waar juist jij een streepje voor hebt. Wij bieden eenvoudige producten die je concreet voordeel opleveren en staan altijd voor je klaar!

Geschiedenis

Bij SNS krijgen klanten producten en diensten die meteen voordeel opleveren. Zoals een betaalrekening met rente en een goede spaarrente vanaf de eerste euro. En als je een hypotheek afsluit, is het belangrijk dat die bij je past. Nu én in de toekomst. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende hypotheekaanbieders. Dat is allemaal niet vanzelfsprekend in de bankenwereld, maar voor ons heel normaal.

Daarnaast ben je zes dagen per week van harte welkom in onze winkel, dus ook op zaterdag! Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten of diensten? Kom dan langs in onze winkel in Pijnacker. De koffie staat klaar!

Adres: Ackershof 10 (aan de Oostlaan), 2641 DX Pijnacker
Telefoonnummer: 030 - 633 36 96
Stad: Pijnacker
Route: Ackershof 10 (aan de Oostlaan)
Postcode: 2641 DX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ellf Hypotheken en Verzekeringen Ellf Hypotheken en Verzekeringen 813 meter Uw partner in de regio voor verzekeringen, woningaankoop, hypotheken en financieringe...
Recensies
Super service mogen ontvangen op dit kantoor, kon binnen lopen en werd meteen geholpen. proces heeft ongeveer een week geduurd en werd telefonisch op de hoogte gehouden tussendoor. Echt een top Service.
Fantastische personen die je super helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid