facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SnowWorld

SnowWorld
"Bij SnowWorld Zoetermeer daal jij af van de steilste indoor skipiste van Europa. Binnen ons indoor skicomplex vind je diverse uitdagende pistes en andere activiteiten, waaronder klimrots Adventure Valley. Ook vind je onderaan de piste verschillende thema-restaurants, een grote materiaalhuur, een funpark en natuurlijk een echte après-ski-tent. De snelle skilift zorgt ervoor dat jij binnen een mum van tijd bovenaan de piste staat zodat je veel pistemeters kunt maken. Bij SnowWorld krijg je dus niet alleen het gevoel van sneeuw onder je ski's of snowboard, maar kun je ook uitgebreid oefenen voordat je op wintersport gaat. Waar pak jij die afdaling? Bij SnowWorld natuurlijk!"
Adres: Buytenparklaan 30 , Zoetermeer 2717 AX, NL
Telefoonnummer: 079 320 2202
Stad: Zoetermeer
Route: Buytenparklaan 30
Postcode: 2717 AX



op zoek naar gerelateerd: snowworld landgraaf, snowworld landgraaf adres, snowworld korting, snowworld webcam, snowworld zoetermeer, snowworld klimpark, snowworld zoetermeer prijzen, snowworld openingstijden
Recensies
Veel en veel te duur!! Het is een prachtige skiaccomodatie maar wat is het hier belachelijk duur. Daarnaast. Onvriendelijk personeel in restaurant en zeer matig eten. We wilde graag een pizza eten maar die mochten we alleen in het achter gelegen reataurant eten waar niemand zat en het ook nog eens koud was. Op de vraag waarom we niet in het restaurant met uitkijk op de piste mochten eten? Werd ons gezegd dat ze klanten in het achterste restaurant wilde hebben omdat niemand daar wil zitten. Dan maar 3 duren patat besteld met fris a 4.50 per flesje ! Eten hoeft van ons nooit meer. Skiën misschien maar dan wel tijdens AH akties.
Leuke speeltuin voor de kinderen. Alleen iets vd kaart bestellen voor kids is moeilijk. Dus naar binnen en had sauzijsenbroodje. Niet warm en klef. Wel verteld maar ze deden er niks mee. Weggegooid want het was niet te eten. De medewerker het laten zien er lagen er nog 2. Maar hij zag het en vond het ook maar liet ze gewoon liggen. Jammer dat er geen service hiervoor. Kostte toch 3,50. Veel geld voor iets wat niet goed was.
Kinderen hebben hier ski les gehad en het onwijs maar hun zin gehad. Enige jammere is dat ze lang in de rij moesten staan om weer omhoog te komen, waardoor er veel tijd verloren gaat aan echt skiles krijgen. De prijzen van eten en drinken zijn zeer flink!Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
In de avond skiën is niet aan te raden. Overal hoge hobbels en ijs waar geen hobbel is. Boven aan de skilift is er helemaal geen sneeuw bij de uitstap. Onderweg naar beneden vallen veel skiërs door deze hobbels en ijsvlakken. Tip voor Snowworld: prepareer de piste tussen de dag en avond opnieuw zodat de hoge bergen en ijsvlakken weg zijn. Dit maakt het skiën een stuk leuker en minder gevaarlijk.
Het is een leuk concept maar het was veelste druk! Wat ik erg van stond te kijken omdat we van te voren een tijdslot moesten reserveren. Daarbij is het materiaal vooral de ski's/snowboards slecht. Wat wel fijn is dat je bij de kluisjes met pin kan betalen. Het eten en drinken is wel prima. Parkeren is gratis.
Handig dat je alles online kunt regelen. Beetje jammer dat je voor een datum wijziging 2,75pp moet betalen terwijl er geen mens aan te pas komt. Eenmaal daar geconfronteerd met extreme drukte, te weinig parkeerplaatsen, nauwelijks plek om om te kleden, te weinig kluisjes nog een keer 2 euro, vanzelfsprekend waren de pistes ook veel te druk met slechte sneeuw, grote ijsplaten en heel veel klasjes die te pas en onpas op de relatief smalle pistes blijven stilstaan. Het lijkt alsof dit bedrijf vooral bezig is met zo veel mogelijk omzet halen, en minder met de kwaliteit van het product dat ze leveren. Was voor ons de laatste keer.
Leuk dagje uit en de pistes zijn goed onderhouden. Voor de service zou ik hier alleen niet komen. Wij hebben de service als slecht ervaren, niemand die helpt of waar je vragen aan kan stellen op de pistes en bijna een uur moeten wachten op de uitrusting door de lange rijen.
Super service en klantgerichtheid. Wij waren met een groep van 10 man voor de pup quiz gekomen maar door een fout ging deze niet door. De manager Dhr Kooijman verontschuldigden zich en bood ons in alle oprechtheid een drankje en borrel hapjes aan. Hij vond het echt vervelend voor ons en heeft nog geprobeerd iets te regelen. Door deze gastvrijheid was het voor ons geen probleem, drankje, hapje, gelachen en op naar de volgende keer. Bedankt
Met een mooie aanbieding hier geweest. Zeer vriendelijk personeel bij de uitgifte van skies en schoenen. In voor een praatje, ondanks de schoolklas net voor ons. In de hal lekker rustig, redelijk goede sneeuw bij -7 graden. Lekker weer even kunnen oefenen. Voor herhaling vatbaar. Gelukkig niet tegelijk met een schoolklas binnen. Dan zou t wel drukker zijn. Nu vrij rustig. We waren er op een donderdag 11.15 uur.
Hele leuke hal voor een middagje skiën. We hadden goede leraren die in totaal 6 uur les hebben gegeven. In mijn gezin leverde dit 3 zeer blije gezichten op. Zoetermeer heeft ook een geweldig mooi terras buiten, iets wat Landgraaf weer mist. Het eten aan het eind van de dag, met 9 man BBQen was ook weer top. De lange baan in Landgraaf en dat alles in 1 hal is, vind ik fijner in Landgraaf, maar Zoetermeer is in de rest bet zo goed en qua terras weer beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid