facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor snObbs

snObbs

Info

snObbs is a Dutch brand specialising in products for dogs. snObbs stands for quality, character and pleasure!

Geschiedenis

snObbs is a Dutch brand specialising in products for dogs. snObbs stands for quality, character and pleasure.

We believe that all dogs deserve the very best and should be allowed to be themselves and enjoy life.

Let your dog join in! Share with us your pictures, videos or other personal stories about your snObbs dog. And keep in touch about news, products and special drives specifically for your snObbs.

do not disturb... we enjoy life!



"SnObbs is een Nederlands merk gespecialiseerd in hondenmanden en hondenkussens. SnObbs staat voor kwaliteit, karakter en plezier. Een SnObbs mand biedt in stijl alle comfort voor uw trouwe viervoeter.Wij vinden namelijk dat iedere hond het beste verdient om zichzelf te zijn, heerlijk te relaxen en te genieten van het leven!Is uw hond ook een echte SnObbs hond? Kom dan langs bij één van onze verkooppunten voor advies op maat of neem alvast een kijkje op onze website voor de prachtige collectie."
Adres: 't Zand18a, 4254 XP Sleeuwijk
Telefoonnummer: +31 (0) 183 304145
Stad: Sleeuwijk
Route: 't Zand18a
Postcode: 4254 XP



op zoek naar gerelateerd: snobbs aanbieding, snobbs buffalo, snobbs eco leder, snobbs hoes, snobbs wodan, snobbs hondenmand wodan, snobbs kingston, snobbs hondenmand ervaring
Recensies
Emma heeft gisteren van Sinterklaas een heerlijke Snobbs hondenmand gekregen! Emma is bijna 8 jaar en ze wandelt en speelt nog steeds heel graag. Maar luieren en slapen doet ze ook graag. Dus een lekkere mand is voor haar geen overbodige luxe! En ze is er erg blij mee! De mand is stevig en de stof lekker zacht, zonder dat er haren aan vast blijven kleven. Een rits is verwerkt aan de binnenkant van de mand. Emma kan heerlijk haar kop neerleggen op de rand van de mand, de rand is daar zacht genoeg voor. De kwaliteit straalt er af, maar ook de tevredenheid van Emma! We lopen nu wel het risico dat Emma niet meer uit haar mand wil, maar dat risico lopen we graag!
Wat een mooie en stevige mand voor onze 10 maanden oude labrador Saar! Ze kan er heerlijk in liggen en voldoende plek voor haar speeltjes. En makkelijk schoon te maken, ideaal!!
Onze Caine is superblij met zijn snObbs mand, hij ligt daar altijd heerlijk ontspannen in na een drukke dag ;
Tara heeft al jaren een snobbs mand, voor ons geen andere manden. Op bij de dagopvang maken ze gebruik van de manden van snobbs en daar delen tientallen honden elke dag weer de manden. Dus dat deze manden van zeer hoge kwaliteit zijn bestaat bij mij geen twijfel over. En ook de service is meer dan geweldig je stuurt een berichtje en je krijgt super snel antwoord! Tara heeft vandaag haar nieuwe Dalton mand ontvangen en is er niet meer uit geweest sinds ik hem heb neer gezet! Dus ook Tara is gek op de manden van snobbs! Wat toch ook minstens zo belangrijk is!
Dankzij Willemse Dierenvoeders in Vijfhuizen in contact gekomen met Pauline eigenaresse van Snobbs, super fijn telefonisch en persoonlijk advies gehad! Omdat mijn hond allergisch is voor o.a. huisstofmijt en bijna alle hondenmanden van stof zijn, heb ik op advies van Pauline de hondenmand van Snobbs aangeschraft van Eco-Leather. Makkelijk af te nemen met een doekje, makkelijk uit te zuigen met de stofzuiger en af en toe insprayen/invetten met jullie lederverzorging. Dat is gelukkig 1 bron van huisstofmijten minder in huis voor de hond. Wij zijn erg blij met de onwijs mooie mand van Snobbs! Een dikke 5 sterren voor jullie!
Waaaahh onze Franse bullen zijn zo blij dat we deze mand zijn gaan proberen, ze liggen er werkelijk heeeeel de dag in... En ook wij zijn er als baasjes super blij mee.... dig is namelijk de 1e mand die bullproof is.... andere manden overleefde het met onze bullen nooit langer dan een week! En topservice van Snobbs toen het leer wel een scheurtje had, ze regelde zo een nieuwe! Wij blijven bij Snobbs!
Snobbs manden zijn voor onze Scooby fantastisch en zeker zijn laatste aanwinst vind hij Top. Deze orthopedisch mand vind hij echt super lekker liggen. De Snobbs manden zijn een aanrader niet over nadenken maar doen, ook de service is heel erg goed en klantgericht.
Zeer fijne hondenmanden. Momenteel hebben we de variant met een rits; heel handig zodat je de mand kunt wassen. De rits is goed los te krijgen en na het wassen ook zonder gedoe weer dicht te krijgen. Voor ons geen andere meer!
Wat een top manden zijn dit! Ik heb er 1 sinds 2014 en die is nu pas begonnen wat ladders in de stof te krijgen terwijl hij het zwaar te voortduren heeft gehad de service bij snobbs is echt heel goed, reageren ontzettend snel en zelf toen ik een nieuwe hoes had besteld kreeg ik nog een mail met de vraag van wanneer de oude mand was omdat het misschien onder garantie valt. Echt heel super en ik raad het echt iedereen aan, ze zijn het geld echt waard
Super fijne mand! Mooi en Robuust! Onze hond slaapt er heerlijk in. Bovendien biedt snObbs ook nog eens topservice!! Voor ons geen andere manden meer dan een snObbsmand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid