facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snijders Advocaten

Snijders Advocaten
"Snijders Advocaten staat voor u als ondernemer, organisatie of instelling klaar als allround juridisch partner. Samen met u als adviseur en sparringpartner om problemen te voorkomen en niet alleen als troubleshooter. Door deze klantbeleving zorgen wij voor een persoonlijke, betrokken en slagvaardige manier van werken. Samen denken in oplossingen en niet in problemen is ons motto. Een motto dat we dagelijks met veel enthousiasme en elan in de praktijk brengen."
Adres: Vugterweg 74 , 's-Hertogenbosch 5211 CM, NL
Telefoonnummer: 073 720 0200
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Vugterweg 74
Postcode: 5211 CM



op zoek naar gerelateerd: Snijders Advocaten reviews, Advocaat Den Bosch familierecht, Snijders Advocaten Den Bosch, Advocatenkantoor Den Bosch strafrecht, Snijders Familierecht, Advocaat Den Bosch arbeidsrecht, Advocatenkantoren Den Bosch, Holla Advocaten
Recensies
Met advocaat Tamara Jansen gesproken over een complex juridisch vraagstuk omtrent het inzetten van personeel. De advocaat is zeer kundig en transparant en niet alleen uit om je geld af te troggelen maar je wordt echt uit een oprechte intentie geholpen naar mijn mening. Dikverdiende 5 sterren!
Tamara Jansen is een zeer kundige advocate. Ze neemt je volledig mee in het proces en haar blik op de zaak. Dit helpt enorm bij de afwegingen en besluitvorming die je samen moet maken. Ik zou Tamara zeker aanraden.
Snijders advocaten en in het bijzonder David Dubach heeft het voor mijn gevoel het onmogelijke mogelijk gemaakt. Zij hebben daarbij een perfecte combinatie gemaakt tussen wat juridisch mogelijk was en mijn wensen. Ik ben ze enorm dankbaar voor hun bijstand.
Kon mijn informatie kwijt die ze nodig hadden, vriendelijke ontvangst
Mooiste woning cq pand van den Bosch en omstreken
Vertaald door Google Goede advocaten Origineel Good lawyers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid