facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snijder Vloeren

Snijder Vloeren

Info

Snijder Vloeren is het adres voor al uw houten vloeren en laminaat. Kom gerust eens langs in onze sfeervolle winkel te Smilde.

Adres: Kanaalweg 101, 9422 BH Smilde
Telefoonnummer: 0655344064
Stad: Smilde
Route: Kanaalweg 101
Postcode: 9422 BH



op zoek naar gerelateerd: Laminaat Drenthe, PVC vloer snijder, PVC vloeren Drenthe, Houten vloeren Drenthe, Rijksweg 42 smilde, Laminaat uut Drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R&M Tweewielers R&M Tweewielers 2 km R&M Tweewielers bestaat uit 2 enthousiaste heren. Wij hebben voor zowel onderhoud al...
Maandewark Maandewark 2 km Prachtige winkel. Alles is gesorteerd en schoon. Personeel is vriendelijk en denkt me...
Hubo Lubbers Hubo Lubbers 2 km Voorheen filiaal van Hubo. Onder eigen naam verder met nog steeds zeer uitgebreid ass...
Marskramer Smilde Marskramer Smilde 3 km Alle artikelen voor in en om je huis, schoonmaak en interieur.
hawaiislingers.shop hawaiislingers.shop 4 km Hawaii slingers bestel je bij hawaiislingers.shop met een ruim aanbod van Hawaii slin...
Magazijnoutlet.com Magazijnoutlet.com 5 km Magazijn verkoop, mooie tafel en keuken producten voor dagelijks gebruik Op is Op! Bo...
FF Beton Sierbestrating FF Beton Sierbestrating 5 km Super aardig en deskundig en veel aanbod om je te helpen met je keus!
Recensies
Zeer slechte service. Online besteld, en ondanks de onduidelijke voorwaarden werd het niet binnen geleverd maar buiten in de regen! Ook is er een pakket kapot bezorgd. Verkoper geeft voor beide gevallen geen oplossing en reageert inmiddels niet meer. Onze tip: bestel niet hier! Edit: nee, ik bedoel echt jullie bedrijf.
Vorige maand hebben we onze houten vloer door Snijder Vloeren laten behandelen. Naast de goede adviezen, het vriendelijke contact, staan ze voor vakmanschap! Onze vloer is prachtig geworden en kan weer jaren mee. We zijn er heel blij mee en raden dit bedrijf zeker aan.
Gisteren een PVC vloer door Snijder laten leggen. Vloer is door een vakman gelegd met veel oog voor detail, afwerking is dan ook perfect. Tijdens het traject van uitzoeken tot het leggen van de vloer hebben wij te maken gehad met zeer kundige betrokken medewerkers die met de klant meedenken.
De klant altijd tevreden achterlaten is kennelijk hun motto. Er waren bij ons wat puntjes die ik graag anders had gewild, en ze zijn net zolang door gegaan totdat alles naar het zin was. Erg blij om bij Snijder de vloer te hebben gekocht.
Hier vloer gekocht. 1 pak laminaat over, deze teruggebracht en geld werd teruggestort. Top service !!!
Waarom verder zoeken dan snijder vloeren, ruime keus, goede kwaliteit, ervaren en aardig personeel. Blij met onze keuze. Kortom Snijder vloeren daar vindt u uw vloer.
wij hebben nu sinds 10 jaar een parketvloer van Snijder en deze ligt er nog net zo goed bij als toen deze net werd gelegd. Dat is pas kwaliteit. Scherp geprijsd en met een geweldige service. Een aanrader!
Geweldig goede zaak, sympathieke, ervaren en vriendelijke eigenaar met verstand van zaken. Zoek je parket of laminaat van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, dan ben je hier aan het goede adres. Je zult er zeker slagen !
Geweldig! Fenomenaal! Wat een kwaliteit! De beste vloeren van heel Nederland als het aan mij ligt. Ik raad u zeker aan hier u vloer aan te schaffen.
Wij zijn heel tevreden van uitzoeken tot egaliseren en vandaag de vloeren gelegd allemaal geweldige mensen heel erg bedankt namens ons
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Snijder Vloeren met het openbaar vervoer


Bovensmilde, Grietmansbrug 190 meter
20
Bovensmilde, Grietmansbrug 210 meter
114
115
Bovensmilde, Grietmansbrug 310 meter
20
Bovensmilde, Grietmansbrug 310 meter
114
115

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid