facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SnelStart administratieve software

SnelStart administratieve software

Info

Eenvoudig factureren en gemakkelijk boekhouden met de administratie software van SnelStart. Voor iedere ondernemer is er een passend pakket.
Winnaar Microsoft Country Partner Of The Year 2017.

Geschiedenis

SnelStart richt zich met name op slimme en betaalbare boekhoudoplossingen, om het de ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken. SnelStart heeft 60.000 abonnees en is daarmee de grootse automatiseerder voor het kleinbedrijf.

Op 1 juni 2017 is SnelStart, uit 8.000 partners in Nederland, verkozen tot Microsoft Country Partner of the Year!

Ontdek het gemak van SnelStart nu 30 dagen gratis!
https://www.snelstart.nl/gratis-proberen

Adres: Harkebuurt 3, 1794 HM Oosterend (Texel)
Telefoonnummer: 0222 363060
Stad: Oosterend
Route: Harkebuurt 3
Postcode: 1794 HM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: snelstart 12, snelstart texel, snelstart contact, snelstart online, mijn snelstart, snelstart review, snelstart inloggen, snelstart handleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bungalowpark de Verrassing Bungalowpark de Verrassing 966 meter Andries is een super aardige beheerder Het is een park met prachtige huisjes van alle...
Noorderwaard Texel Farmcamps Noorderwaard Texel Farmcamps 4 km Zeer vriendelijk en erg schoon. Mooije camping veel rust ook mooi voor kinderen
Recensies
Goede service! Helaas heeft Snelstart na jaren het garagepakket opgeheven. Aangezien wij hier al jaren mee werken vond ik dat best lastig. Afgelopen week gebeld met een probleem waar ik zelf niet uit kwam en netjes geholpen door Ruben die mij e.e.a. uitgelegd heeft. Dus vandaar een tevreden klant.
Ik heb al 25 jaar als zzp-er een klein bedrijfje. Ik heb met verschillende boekhoudprogramma's gewerkt. Snelstart is snel, simpel en de klantenservice is fantastisch!! Ik vind het een genot om mee te werken.
Snelstart helpdesk is altijd vriendelijk en neemt de tijd om je vanaf het eerste begin op weg te helpen met een duidelijke administratie. Ook al ben je geen boekhouder, Snelstart is hét pakket waarmee elke ondernemer eenvoudig en verantwoord zijn inkomsten en uitgaven kan vastleggen en verantwoorden.
Snelstart is een fantastisch boekhoudprogramma; Zeer efficiënt in gebruik! In tegenstelling tot een meer bekend programma wat veel te omslachtig werkt. Snelstartmedewerkers kunnen daarnaast wel meekijken op afstand.
Snel en duidelijk geholpen bij installatieprobleem op nieuwe computer. Goede instructies voor de oplossing die ook direct resultaat gaven. En volledig functioneel na overzetten bestand van oude computer.
Al jaren maak ik met volle tevredenheid gebruik van SnelStart en ben zeer te spreken over het correcte advies wat door de helpdeskmedewerkers gegeven wordt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid