facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SnelleVliet Touringcars BV

SnelleVliet Touringcars BV

Info

Het Groenste en leukste touringcarbedrijf van Nederland

Geschiedenis

Snelle Vliet is een 4e generatie jong en dynamisch familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in het collectief personenvervoer. Het familiebedrijf is zich bewust van haar verantwoordelijkheid bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Met een vloot van ruim 55 moderne bussen, touringcars en fietstrailers, van minibus tot en met luxe Business Class Coaches, voor 8 tot 82 personen die voorzien zijn van de nieuwste technieken en snufjes op gebied van comfort, veiligheid en milieu, mag het zich tot het ‘groenste’ van Nederland rekenen.

In 2015 is SnelleVliet een 83 jaar jong familiebedrijf waar het gonst van activiteiten en dynamiek. Met vooraanstaande posities op het gebied van research, development en milieu en met een directie die bestuurlijk actief is in brancheorganisaties, is dit de basis voor het touringcarbedrijf wat onderweg is naar 100 jaar kwaliteit in personenvervoer!

Adres: Van Henneartweg 4, 2952 CA Alblasserdam
Telefoonnummer: 078 69 20 120
Stad: Alblasserdam
Route: Van Henneartweg 4
Postcode: 2952 CA



op zoek naar gerelateerd: Rotterdampas Dagtochten, Snelle Vliet Rotterdampas, Dagtochten bus vanuit Rotterdam, Touringcar huren met chauffeur, Busbedrijf, Touringcar huren Rotterdam, Snelle Vliet vacatures, Bus 50 personen huren
Recensies
Een onwijs leuke en lieve buschauffeur die onze groep veilig heen en terug naar de waterzuivering heeft gebracht!
Vloerbedekking was klein beetje vies. Leek een beetje op yoghurt bal
Geweldig bedrijf met verstand van reizen en mensen
De bus rijdt wow
Ik zal mijn kinderen of familie om nooit in hun bussen mee laten rijden zolang ze chauffeurs hebben die als coureurs over de weg rijden.
Uitstekend touringcar bedrijf, kundige en gezellige dames en heren chauffeurs, mooi wagenpark.
Prima touringcarbedrijf, goed en nieuw materiaal en fijne chauffeurs
Mooi materiaal bussen , fijne chauffeurs
Goede touringcarbedrijf met veel afwisselende reizen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid