facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snel op Gitaar

Snel op Gitaar

Info

Jacqueline Snel - gitaar & zang - voor rustige live-muziek bij speciale gelegenheden, concerten én gitaarles!
www.snelopgitaar.nl

Geschiedenis

Zangeres en gitariste Jacqueline Snel omlijst speciale gelegenheden als trouwceremonies, diners en uitvaarten met haar muziek, geeft concerten én gitaarles.



"De sfeervolle muziek van Jacqueline Snel geeft hét gouden randje aan wat u ook organiseert. Jacqueline luistert o.a. lezingen en presentaties op en kleedt recepties, trouwceremonies maar ook uitvaarten muzikaal aan.Jacqueline Snel heeft een goedlopende gitaarlespraktijk in Gaanderen/Doetinchem. Ze is gespecialiseerd in klassiek gitaar en liedbegeleiding. Privéles betekent les op maat!"
Adres: Steverinkstraat 54, 7011 JN Gaanderen
Telefoonnummer: 0622488503
Stad: Gaanderen
Route: Steverinkstraat 54
Postcode: 7011 JN



op zoek naar gerelateerd: Gitaarles Gaanderen, Gitaarles Achterhoek
Recensies
Prachtige muziek verzorgd door Jacqueline tijden de crematie van onze pap. Met veel warmte en liefde werden er mooie liedjes gezongen. Een hele fijne en betrokken samenwerking.
Wij hebben Jacqueline gevraagd om onze huwelijksvoltrekking muzikaal te begeleiden. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het gitaarspel en de zang van Jacqueline droegen bij aan een perfect moment in ons leven. Wij zijn haar erg dankbaar voor de inzet, betrokkenheid en gepaste afstand die zij in het hele traject toonde. Als kers op de taart werd de bruidegom, getrakteerd op een samenspel van Jacqueline én de bruid op haar dwarsfluit. Geert & Janneke
Lange tijd les gevolgd bij Jacqueline. Als jong meisje de gitaar leren bespelen en later les op maat. Fijne professionele begeleiding, altijd een goede sfeer. Wil je gitaar leren spelen of je kunsten bijschaven? Dan is dit het juiste adres.
Ik ben sinds kort bij haar begonnen. Met erg veel plezier heb ik les en merk al snel dat het beter gaat. Ook in de tijd van de corona via Skype werkt het ook goed. Ik raad het aan om Jacqueline les te nemen.
Mooi zang en gitaar spel. met breedskala aan muziekthema's. Fijn om naar te luisteren ook als achtergrond. zeker aan te bevelen prima kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid