facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sneakercleaning010

Sneakercleaning010

Info

Heeft u nog oude sneakers in de kast?
Of wilt u ze na een avondje stappen weer op laten knappen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Uw sneakers worden met de hand schoongemaakt.
Na onze behandeling shinen ze weer als nieuw.



"Sneakerbar Rotterdam is de plek om jouw schoenen een nieuw leven te geven. Met onze professionele cleaners zorgen wij ervoor dat jij jouw schoenen er weer gloednieuw uitzien en je ze dus nog lang niet hoeft weg te gooien."
Adres: Grote visserijstraat 15b, 3026CA Rotterdam
Telefoonnummer: 0626260869
Stad: Rotterdam
Route: Grote visserijstraat 15b
Postcode: 3026CA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00

Recensies
Het duurde wel even 2 weken, ze hadden het erg druk maar wat een resultaat: sneakers met gat en onder de troep zien eruit als nieuw. Misschien wel even checken of ze het heel druk hebben, zodat je je sneakers wat later kan brengen.
Kwaliteit, binnen 1 week mijn Jordan 1’s spik en span! Werknemers nemen de tijd voor je
Ik heb mijn Jordan laten cleanen door de sneakerbar en deze zien er zo goed als nieuw uit! Had ze bijna weg willen gooien maar heb dit gelukkig niet gedaan. Ik kan elke iedereen aanraden om zijn sneakers hier langs te brengen, ik kom hier zeker weer terug voor een refresh van mijn sneakers! Goede service en prijs/kwaliteit verhouding
wat een verschrikking! Het begon er al mee dat ik na een maand zelf moest bellen, omdat ze mijn gegevens kwijt waren. Ze zeiden dat mijn schoenen gemaakt waren, maar de helft van de voering was nog steeds kapot en er zaten allemaal lijmvlekken op. Ze zouden het oplossen, ze hadden immers beloofd dat ze gemaakt zouden worden. Maar het bleek niet verder gemaakt te kunnen worden. Al met al 3 maanden kwijt geweest, ze verdedigen eerder de schoenmaker dan de klant en geven fouten vooral niet toe. Uiteindelijk vooral niet tegemoet komen of aangeven dat er dingen fout zijn gegaan. Wanneer je vervolgens 30 euro afspreekt aan de telefoon na alle ongemak, komt ze je zogenaamd tegemoet en betaal je alsnog 35 euro, geheel niet volgens de afspraak, zoals alles. Wanneer je hier iets over zegt, gaan ze er vooral niet op in. Let wel: voor dat geld krijg je half gemaakte, met lijmvlekken en vooral niet schoongemaakte sneakers terug! Dus: wil je dat je geld kwijt ben voor niet nagekomen afspraken en je sneakers drie maanden missen? Ga vooral even langs!
Algemene indruk: Huiselijke en gezellige sfeer. Werd vriendelijk verwelkomt. Je kan er zitten en eventueel een drankje doen. Ik wilde een gat in mijn sneaker laten repareren. Er werd mij wel gezegd dat het een paar dagen kan duren want het was een specifieke aanvraag, maar zij zou mij bellen wat de prijs zou zijn. Klantenservice: Ik werd persoonlijk teruggebeld en gezegd wat de prijs zou zijn, ben akkoord gegaan. Paar dagen later werd ik weer teruggebeld met het bericht dat mijn sneakers klaar waren. Ben de dag erna mijn sneakers komen ophalen. Ze heeft mijn sneakers keurig gerepareerd en ben er erg blij mee! Scheelt mij weer nieuwe sneakers kopen en kan ik weer genieten van mijn favoriete sneakers! Ben zeer tevreden met het eindresultaat. Conclusie: Hele aardige eigenaresse en heeft hart voor sneakers en de klanten. Zij is altijd in voor een goed gesprek. Ik kom zeker weer terug. Aanrader voor de mensen die een specifieke sneakerreparatie of schoonmaakbeurt voor hun sneakers willen hebben.
Goede service, perfect resultaat!
Schoenen weer als nieuw!
super goed aanrader
top zaak !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid