facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sneak Out Sleen

Info

Escape room in Sleen (omgeving Emmen)

https://www.sneakoutsleen.nl

Voor meer informatie: [email protected] of 0646731339 (beste bereikbaar na 15.00)



"Corona richtlijnen conform RIVM voorschriftenSneak Out Sleen is geopend volgens de voorschriften van het RIVM. Op deze manier bieden wij een leuke, gezellige en gezamenlijke activiteit op een verantwoorde manier.“De Bezeten Bruid” en “Plata o Plomo” zijn volgens de Corona richtlijnen te boeken max. 4 personen tenzij 1 ’huishouden’ dan max. 6 personen.Bij “Plata o Plomo the battle” kunnen 2 groepen het tegen elkaar opnemen max. 8 personen tenzij 1 of 2 huishoudens dan max. 12 personen."
Adres: Brink 1, 7842 CE Sleen
Telefoonnummer: 0646731339
ln.neelstuokaens@ofni
Stad: Sleen
Route: Brink 1
Postcode: 7842 CE


Recensies
Leuke escape room met gevarieerde puzzels. Met wat hulp kwamen we er bijna :- uit. Wel het idee dat sommige cijferslot aan vervanging toe waren. Maar we hebben er met z'n vieren met veel plezier geprobeerd de puzzels op te lossen en iedereen heeft, ondanks het resultaat, het pand enthousiast verlaten!
Beide escapes gedaan en een echte aanrader..we hebben het als vriendenuitje battle en een x met ons gezin gedaan . Beide leuk ! Misschien als aanvulling dat je er wat kunt drinken voor of nadien.
Wij hebben met een groep van 7 personen de kamer de bezeten bruid gedaan en wat is die goed opgezet zeg! Lekkere spannende verhaallijn en de kamers zijn echt top ingericht. Soms zelfs een beetje luguber. Echt heel leuk! Zeker een aanrader en willen ook graag de andere kamer een keer doen. Wanneer je er niet helemaal uitkomt of je vastpint op iets wat niks is, dan word je wel verder geholpen, dus dat is ook erg fijn.
Hele leuke escaperoom! Lekker puzzelen puzzelen en puzzelen. Zoals een escap hoort te zijn. Sommige verasende elementen. Zeker de moeite waard!
Heel erg leuk en spannend!! Het is vrij lastig en uitdagend maar met een paar slimme mensen moet het lukken om te ontsnappen! Het is erg goed bereikbaar, de bushalte is op nog geen 300 meter afstand en het zit vlak aan de weg die langs het dorp rijdt. De locatie word ook goed aangegeven met verschillende borden. De escaperooms zijn vrij groot dus je zit ook niet met zijn allen gestressed en opgepropt in een hokje tip: doe het raam open dan waait het lekker door, dit heeft geen invloed op de oplossing. De escaperooms zijn heel professioneel en qua techniek zit het ook goed in elkaar. Sterk aan te raden dus! Ga de uitdaging aan en Sneak Out Sleen!! Als u geen nederlands spreekt is deze escaperoom ook zeer aan te raden want er word gebruik gemaakt van de engelse taal.
Gisteren hebben we met samen met onze freelancers de Escape Room Plata o Plomo gespeeld. Wat een gave activiteit! Teambuilding en gezelligheid tegelijk! De kamer is gebouwd met allerlei bijzondere elementen die de spanning er zeker tot het laatst inhouden. Echt een aanrader voor bedrijven maar ook andere groepen!
Wat een goeie escaperoom in een spannend thema. Wij hebben "De bezeten bruid" gespeeld met 4 personen. Een mooie kamer met afwisselende puzzels en verrassende elementen. Zeker een aanrader.
Echt moker goed geregeld dit om half 12 een reservering staan wordt de nacht ervoor om 1 uur s'nachts een annuleringsmail ontvangen voor een van de kamers. Ter plekken zijn de eigenaren niet aanwezig kortom: geen aanrader tenzij je van teleurstellingen houd.
Goed uitgedachte escape room. Alles werkt zoals het hoort en er zit een goede flow in. Uitdagende room! Zeker de moeite waard, ook als je van wat verder komt.
Leuke escaperoom. Jammer genoeg werden we tijdens het ontsnappen uitgang in zicht terug gestuurd door de medewerker omdat we een puzzel niet hadden opgelost. Gehaald = gehaald, toch?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid