facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snacksalon Mallejan

Snacksalon Mallejan
"Gezellige en informele snackbar met ruime aanbod aan heerlijke snacks en verse friet. In de zomer extra ruime aanbod aan ambachtelijke schepijs. Bij mooi weer is er een leuk terras aanwezig. Verfrissende milkshakes hebben wij ook!"
Adres: Zuidveenseweg 75, 8343 XR Zuidveen, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0521-520877
Stad: Zuidveen
Route: Zuidveenseweg 75
Postcode: 8343 XR



op zoek naar gerelateerd: Malle jan Zuidveen, Snackbar Zuidveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snack-IJssalon Mallejan Snack-IJssalon Mallejan 1 meter Het smaakte prima
Recensies
Keurige schone zaak met veel keuze. Zeer vriendelijke dame achter de toonbank. Grote portie. Op zich 4 sterren waard. Toch maar 2 sterren want ik vond de frites niet lekker, rare nasmaak maar dat is persoonlijk.
Prima, nette patatzaak. Lekkere snacks, aardige eigenaren. Bamischijf! De lekkerste die ik ooit geproefd heb.
Schone zaak en lekker veel keuze. Het eten is snel klaar en de prijs/kwaliteit is goed!
Voor de zoveelste keer VEELSTE veel betaald €11.60 beter kijk je het even na in de winkel en niet thuis. Het eten is verder wel goed!
Prima snackbar om af te halen. Patat stoofvlees was erg lekker en het eten was ook snel klaar. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed.
Lekkere patat en goed geprijsde snacks
Vriendelijk en behulpzaam werknemers. Ik bestel hier altijd de Kipburger en patatje pinda met een frikandel speciaal. Lekker vers en smaakt goed! Ik raad je aan om de kipburger te bestellen.
Mooie Schone zaak . Ik heb er lekker Gegeten 21 Januari 2023
Leuke gezellige snackbar, met drie tafeltjes. Goede snacks en leuke eigen producten
Ik had een slechte review geplaatst over broodjes, maar dat was on terecht over dit item, het was voor een andere zaak bedoeld. Mijn excuses, mijn fout! Echter ben ik hier wel geweest, meerdere keren snacks gehaald en dat was goed bevallen! Alleen heb ik laatst saté van de Haas gehaald met die qua smaak goed was, maar die hebben ze in de frituur gebakken dat is dan weer een nadeel. Ik zou zeggen leg de saté lekker op jullie mooie schone bakplaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid