facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackpoint slek/restaurant slekkerhoaf

Snackpoint slek/restaurant slekkerhoaf

Info

iedere dinsdag schnitzeldag schnitzel met saus naar keuze , friet en een gemengde salade voor maar € 7,95

Geschiedenis

bij ons kunt u heerlijk ouderwets genieten van u diner in restaurant slekkerhoaf, of bij snackpoint slek kunt u terecht voor meer dan een lekkere snack!

Adres: hoogstraat 27, 6102XR Slek, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0475480477
Stad: Slek
Route: hoogstraat 27
Postcode: 6102XR



op zoek naar gerelateerd: Snackpoint assortiment, Friture Echt
Recensies
No Chickenburger besteld zonder chilisaus. Resultaat: GÉÉN cheddar kaas en een héél klein beetje verlepte sla. Hiervoor betaal je dan €5,75, schandalig! Gebeld krijg je als antwoord dat je het zo besteld hebt en als antwoord op de verlepte sla krijg je 'we werken alleen met verse producten'. Dit is niet de eerste keer dat bestellingen niet kloppen maar voor ons is het zeker de laatste keer geweest! Waardeloos!!
Jammer dat sommige gasten niet tevreden waren. Wij hebben de hele week daar gegeten, prima Fantastische kok ,heerlijk gerechten uit de regio. Zeker een aanrader Eten: 5/5
Heerlijk ontspannen gegeten Vriendelijke bediening Compliment voor de kok en zijn vrouw Eten was van hoge kwaliteit 4 dagen van u service genoten
Gereserveerd om 18:00 voor te eten, nadat er na 25 minuten nog niemand is komen vragen of we wat wilde drinken laat staan een menukaart brengen zijn we opgestaan en vertrokken. Voor ons nooit meer.
Lang wachten. Sfeerloos. Eten niet bijzonder te noemen, eerder prima voor zijnde een snackpoint.
Gezellig zitten, mooi terras, heerlijk eten tegen een betaalbare prijs en vriendelijke bediening. Ruime keuze. Apart betalen mogelijk. Aanrader: Entrecote met Slekkerhoafgarnituur, Zuurvlees, Koffie, Milkshake, Ijscoupes.
Heerlijke asperge soep gegeten. Een aanrader. Vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Echt super lekker gegeten en super lieve bediening Wij komen zeker terug
Milkshakes hadden weinig smaak. Patat was flauw. Kroketten werden niet met mosterd geleverd en de frikandellen speciaal waren niet heel speciaal. Dat gecombineerd met onbehulpzame bediening is een goed recept voor twee sterren.
Senceo met vlaai genuttigd, was goed verzorgt.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid