facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackpoint De Meulenwiek

Snackpoint De Meulenwiek

Info

Welkom bij Snackpoint De Meulenwiek! www.meulenwiek.nl

Maandag. - Gesloten
Di t/m Za - 16:00 / 23:00
Zondag. - 16:00 / 22:00

Adres: Provincialeweg Zuid 108, 6438BJ Oirsbeek
Telefoonnummer: +31464421337
Stad: Oirsbeek
Route: Provincialeweg Zuid 108
Postcode: 6438BJ



op zoek naar gerelateerd: Snackpoint Puth, Snackpoint Susteren, Snackpoint Wolvega menu, Prijslijst Snackpoint, Friture Amstenrade, Snackpoint Knoors, Snackpoint Hossenbos, Friture Peters
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackpoint Oirsbeek Snackpoint Oirsbeek 6 meter Zeer goede snacks en super frietjes
Cafetaria de Kirkpley Cafetaria de Kirkpley 606 meter Gastvrij..gezellig..netjes ..maar vooral lekker. Terras midden in het oude centrum.
Recensies
Vanavond voor de eerste keer afgehaald bij Snackpoint Oirsbeek. Hier was het bij binnenkomst super druk met bezorgingen. Het personeel kreeg het amper weggewerkt. We hebben langer moeten wachten, wat heel begrijpelijk is met meerdere horeca-zaken dicht en voetbal. Wij hebben in ieder geval super gegeten. Chapeau voor deze hardwerkende mensen vanavond en we komen zeker terug.
Ik had vandaag een fout gemaakt met de bezorgtijd. Ondanks dat dit aan mij lag waren ze zo vriendelijk om de bestelling opnieuw te leveren. Verder altijd vriendelijk en goede kwaliteit.
Hebben vandaag frieten besteld bij snackpoint Oirsbeek. We hebben langer dan 1 uur moeten wachten op onze bestelling. Kan echt niet!
Heerlijk bord frieten met een goede en lekkere hamburger! Vriendelijk en gastvrij personeel! We komen er zeker terug!!!
Ik probeer iets goeds te verzinnen, maar het lukt me niet. 45 min van te voren telefonisch besteld op de afgesproken tijd aanwezig en nog 30 min wachten, frieten en diverse snacks niet gaar en een deel van de bestelling vergeten. Voor ons de laatste keer.
Top frituur, leuke eigenaar , zoeken alles uit als je een allergie hebt en super eten. In 1 woord top!!!
Leuke nieuwe eigenaar! Zeer gastvrij. En natuurlijk als laatste HEERLIJKE FRIET. Beter dan andere snackpoints in de buurt. Tot snel!
De laatste tijd is de kwaliteit ver te zoeken.. eten koud, snacks niet compleet en de friet veel te vaak gebakken. De friet is gewoon glazig van kleur heel vies. Als kers op de taart samen met mijn zoontje een voedselvergiftiging hier opgelopen. Wij bestellen hier nooit meer!
Hoofdprijzen voor koud eten 3 euro bezorg kosten voor 100 meter verderop, 8 euro voor 2 spoetnicks met curry haal fam deal is voor 2 personen die prijzen omlaag jullie zijn geen 5 sterren restaurant menig mens ken die niet meer betalen
Nette friture en vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid