facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackhuisje Swifterbant

Snackhuisje Swifterbant

Info

Dranken, patat en snacks voor een eerlijke prijs en een snelle bediening.

Geschiedenis

Patat,snacks,broodjes en dranken.

Adres: de Poort 18, 8255 AA Swifterbant
Telefoonnummer: 0321321592
Stad: Swifterbant
Route: de Poort 18
Postcode: 8255 AA


Recensies
Het eten was een beetje tegen gevallen. Ik bestelde een maaltijd verschillende vlees met groenten. Ik kreeg daar tussen in garnalen wat niet de bedoeling was. Ik kan niet zogoed tegen vis producten. We zaten met ze vieren aan een tafel en we wilden gebakken banaan voor vier personen dat kon niet want het ging per drie. Op het moment wilde ik bijna weg gaan maar ik was netjes gebleven tot iedereen klaar was met eten. Een nagerecht hadden wij geen zin meer in om te bestellen. Bij het afrekenen ging het ook nog fout.....ze hadden gebakken banaan erop gezet die wij nooit hebben gehad.
Niet aan te raden voor mensen met gevoelige darmen. Week last gehad terwijl ik na een patatje zelden last heb. Patat was waarschijnlijk in oude olie gebakken en de ui van de berenhap was zwart. Vriend zonder darmproblemen kreeg ook last. Voor ons dus niet meer. Wel snelle bediening.
Goede patat, goede porties. Goede snacks, goede milkshakes. Nette service, ook bij drujte snel geholpen. Vriendelijke eigenaar en zoon.
Goed eten de vaste man Rick is beleefd en altijd klaar voor een praatje. Je kan met hem lachen en is flexibel als je iets vraagt
Lekker eten en heel vriendelijk personeel.
Aardige eigenaar, prima waar voor je geld.
Het vet mag van mij vaker verschoond worden maar verder erg lekker
De ijsjes smaken er alvast goed
Prima snacks tegen prima prijzen! In de zomer kun je ook lekker buiten zitten om je patatje op te eten
Heerlijk eten besteld, was super snel klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid