facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar Reti

Adres: Schoolstraat, 9251 ED Bergum
Telefoonnummer: +31511462008
Stad: Bergum
Route: Schoolstraat
Postcode: 9251 ED



op zoek naar gerelateerd: Nieuwe snackbar Burgum, Pizza Burgum, Snackbar Drachten, Double FF
Recensies
Uit nostalgische gevoelens weer een keer een portie bami zoals al 50 jaar daar zelf gemaakt wordt gekocht. Was weer heerlijk.
Ik kom niet uit Friesland , en wilde samen met een vriend van mij hier wat te eten halen. De vrouw die ons hielp kwam enorm klant onvriendelijk over. No-go!!
Top vrouw! Lekker eten en staat altijd voor een late night snack!
Ik ben meerdere keren aangesproken wanneer ik niks bestelde dat ik 2.50 moest betalen en het geen bushokje is, jammer het ziet er wel gezellig uit.
Ten eerste stinkend duur, ronduit super slecht vreten, onbeschoft en onfatsoenlijk personeel. Simpel patatje en snackje gekocht met/voor in totaal 4 personen, had voor hetzelfde geld 4 pizzas aan de overkant kunnen halen. Nooit meer!
Lekker eten !!
Lekkere patat en snacks. Altijd ruime porties gekregen. Achter zijn de porties groter, en is de gezelligheid top. In de zomer vaak lekker schepijs en dat voor maar 1 euro per bol.
Goed eten, niks mis mee. Slecht dat je in 2017 nog steeds niet kunt pinnen hier.
Heerlijk een frietje gegeten . Voor de hondjes een grote bak water en een hondenkoekje. Zeker de moeite waard, heel gastvrij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid