facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar Ons Plezier

Info

Snackbar Ons plezier.

Geschiedenis

Een stukje wezen fietsen en opeens lekkere trek gekregen?
Of even snel een lekkere snack halen?
Bij snackbar ons plezier kunt u binnen even genieten van een heerlijk tussendoortje, er zijn tafels en stoelen zodat u gewoon op u gemakkie kunt zitten.

Heeft u een grote bestelling of wilt u 's middags in uw lunchpauze lekker een frietje halen maar geen zin om te wachten?
U kunt gewoon de bestelling doorbellen en de gewenste tijd doorgeven!

U kunt het gehele jaar daar bij ons verpakt ijs en softijs/milkshakes bestellen, en in de zomer maanden ook overheerlijk schepijs!

Adres: Voorstraat 3, 3286 AX Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0186572380
Stad: Klaaswaal
Route: Voorstraat 3
Postcode: 3286 AX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackbar/ijssalon Ons plezier Snackbar/ijssalon Ons plezier 27 meter Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar, lekker eten, goede prijs en je voelt je als ...
Recensies
Wat een slecht eten!!!! Frikadel slap, alle bitterballen niet gaar en zo in een zak gepleurd. Had er 15 moeten hebben en had er 12. Hoop dat ik vanacht niet ziek word en alles binnen houd
Super lekker gegeten en heel fijn geholpen!
Vanavond het genoegen mogen hebben dit eet-establishement aan te doen. De eerste indruk van de overall customer experience was verbluffend te noemen. Na een hartstochtelijke verwelkoming door twee mooie dames werd met een groot wederzijds plezier onze bestelling opgenomen. Nog voordat de bestelling er volledig doorheen was, lagen de vooraf klaargelegde strengen aardappel al te sudderen in het voorverwarmde vet. Ondanks een veelzijdige mega-order - waarbij om de kaart heen ook maatwerk geleverd moest worden - werd nimmer lastig gedaan. Ondanks topdrukte werd de grootste zorg en aandacht geschonken de uitlevering van de appetijtelijke spijs te verwezenlijken. Hierbij mag de ontbranding van een van de basisbestanddelen van de bestelling geen naam hebben. Tijdens het wachten kon gebruik gemaakt worden van de aanwezige retirade. Voorzien van een innovatief geurreductiesysteem in de vorm van twee deuren en afgewerkt met waarschijnlijk biologisch uit de jaren 90 gerecyclede tegelzetting was dit een tweede waanzinnige experiëntie. De opgediende mondkost was gans bekoorlijk te noemen. In samengaan met conversatie met de lokale populatie werd de delicatesse appetijtelijk verorberd. Aan al het goede komt een eind. Na het afhalen van het meublement kwam nog een kortstondige rondleiding door de beperkte selectie aan antiek blikwerk. Na de aanschaf vier replica's restte ons niks meer temperamentvol afscheid te nemen, verlangend naar de terugreis zondag.
Kwaliteit van eten matig. Daarom 2 sterren. IJs ronduit slecht. Schepijs is oud, vitrines smoezelig. Softijs niet lekker. Laatste keer ging t beter maar de keer ervoor was de ijskaart bezaaid met uitverkochtbriefjes en de olavriezer een opslag van snacks. En nee, dat was niet midwinter.
Als tweede in de zaak en een telefonische bestelling, drie kwartier gewacht met de kinderen die het dan wel zat worden - zeer inefficient achter de counter - niet heel fijn .... Friet niet echt lekker. Vrij vet en zout vergeten. Snacks okay hamburger zelfs lekker maar door toenemende drukte zaak steeds voller en rommelige bereiding deels niet warm meer. Bediening was an sich vriendelijk maar ook niets kleins om kinderen even bezig te houden leeg ijshoorntje of zoiets, snap dat niet. Helaas ... Kwamen hier wel eens maar dat zal niet niet snel meer gebeuren.
Als we wat in Klaaswaal winkelen, al is het aanbod niet erg groot en zijn er aardig wat winkels in de Voorstraat verdwenen, de slager is weg, en van vroeger Pino Bos en zo verdwijnen er meer, dan is het vanuit een ander dorp erheen rijden ook niet meer zo interessant. Maar als we er zijn en trek krijgen gaan we altijd even naar snackbar ons plezier, al zou klanten plezier beter staan, onvriendelijk en ongezellig is het er toch niet. De bediening is vriendelijk en behulpzaam, maar heb toch liever dat ze zich om mijn plezier bekommeren dan om hun eigen plezier een grapje. De zaak is netjes en modern ingericht. Het eten, vooral snacks is er goed. Niet alles kan even lekker zijn, maar er is ook nog zo iets van een kwestie van smaak. Wij zijn niet ontevreden, de prijs is reëel.
Vrij bijdehante eigenaar, vooral naar vrouwen. Eten is redelijk, als niet de halve bestelling vergeet meegegeven te worden. Al met al, niet een zaak waar we vaak zullen halen..
Gezellige snackbar met leuke eigenaar vol humor en leuke medewerkster ook. Gastvrij en met aandacht effe snel happen.
Super tent. Gewoon, lekker en niet te duur.
Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar, lekker eten, goede prijs en je voelt je als klant nog koning
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid