facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar Nieuw Waterland

Adres: Vlinderveen 217 , Spijkenisse 3205 EB, NL
Telefoonnummer: 0181 633 235
Stad: Spijkenisse
Route: Vlinderveen 217
Postcode: 3205 EB



op zoek naar gerelateerd: verhage waterland, snackbar spijkenisse
Recensies
Altijd vriendelijk en altijd lekker! Vergeten nooit iets en zijn zeer hygienish de producten zijn goed vers en locatie is goed berijkbaar en centraal. Gewoon al 28 jaar de beste snackbar van spijkenisse
Heerlijke patat stoofvlees, vriendelijke mensen en snel klaar.
Een echte ouderwetse snackbar, alsof je terug gaat naar de jaren 80 wat de ervaring alleen maar compleet maakt. De prijzen zijn uitstekend en het is eigenlijk altijd lekker met ruime porties. Het assortiment van snacks is ongekend groot, dat ga je bij een grote keten niet vinden. Ik heb nog wel eens keuzestress. Tegenwoordig zijn er blijkbaar ook wokgerechten te krijgen, die gaan we zeker uitproberen de volgende keer.
Grote porties voor niet te duur. Vrij snelle service. Mijn go to snackbar in de omgeving.
Lekker gegeten. Niet alleen snack's, maar ook volledige menu's. Vriendelijke mensen.
Een erg vervelende ervaring, de broodjes smaakten alsof ze 3 weken oud waren, en de mayo smaakte naar stierenpis. Personeel was ook erg ondermaats. De frikandellen waren ook nog eens koud van binnen.
Beste snackbar in heel Spijk. Normale prijzen en altijd vriendelijk personeel. Dit is een ouderwetse Hollandse snackbar en ‘t eten is altijd goed.
Heerlijk eten voor weinig ,denk ook aan de nasi en bami zoooo heerlijk
Prettige zaak, fijne hardwerkende mensen met hart voor de zaak. Redelijke prijzen. En niet onbelangrijk, lekker genieten van het aanbod. Eet smakelijk!
Blijft mijn favoriete snackbar, eigenaar en eigenaresse zijn altijd zo vriendelijk en dankbaar. Werken hard voor de centjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid