facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar Maarten

Snackbar Maarten

Info

Ambachtelijke cafetaria in het hartje van Dirksland

Geschiedenis

Snackbar Maarten is een cafetaria waar met zorg, aandacht en eerlijke producten de lekkerste maaltijden worden bereidt. Zo hebben we zelfgemaakte kipnuggets, halve kippen en kipvleugels van de poelier, hamburgers van 100% rundvlees en wordt alles dagelijks ververst. Tevens worden de friet en snacks in 100% plantaardig olie gebakken, dat is nog eens verantwoord frituren. Buiten gefrituurde en gegrilde producten bieden wij ook vers afgebakken broodjes in verschillende varianten aan. Ook hebben we heerlijke Chinees die door onszelf voor u wordt klaargemaakt. En heeft u nog trek in iets kouds, dan maken wij voor u graag een ijsje of milkshake naar keuze. Heb je hiervan honger gekregen? Kom dan gezellig even langs!

Adres: Voorstraat 48, 3247 CE Dirksland
Telefoonnummer: 0187-603783
Stad: Dirksland
Route: Voorstraat 48
Postcode: 3247 CE



op zoek naar gerelateerd: Cafetaria Wervershoof, Cafetaria Bladel, Snackbar het Zonnetje, Moekesgat snackbar, Snackpoint, Eten Dirksland, Snackbar Stellendam, Diekmeester
Recensies
Een bestelling broodje hamburger met bacon en kaas en wel betalen maar niet krijgen . En een broodje rib eye met gratis schweppes en geen schweppes krijgen maar wel ststiegeld betalen . Was de 1ste en laatste keer . Zeer onprofesioneel
Zeer slecht, verscheidene hamburgers besteld, het leek net alsof de broodjes net uit de magnetron kwamen. Nauwelijks saus op de burgers. €0,85 betaald voor de bacon, zit er een sneu strengetje op. Kaas ontbrak op een hamburger. Verkeerd drankje meegeleverd. Patat van de Lidl is nog beter. In verhouding tot dit scoort de McDonalds een dikke 9. Was €45 kwijt voor zijn 5en. Je kan beter snacks bestellen bij Kruik in Middelharnis. Bij Maarten kunnen ze niet eens een frikandel bakken.
Patat was matig, deze is ongezouten en de oorlog is zonder ui. Tevens redelijk aan de prijs.
Als je de enige frituur in de buurt bent kun je je deze frieten wel veroorloven. Het is eetbaar, maar niet beter dan wat je bijvoorbeeld in de supermarkt uit de vriezer haalt en thuis bakt. Voor een snelle hap wel oke, maar als frietliefhebber toch een beetje teleurgesteld. Bij ons is alle friet in een straal van 10km rond mijn huis beter. Heel goedkoop was het niet. Nasischijf was wel lekker. Personeel vriendelijk en correct. Niet met honger naar bed dus toch 3 sterren.
Vandaag om 17:15 in de snackbar zelf een bestelling geplaatst. De telefoon ging vaak. Tot mijn verbazing gingen de telefonische bestellingen voor op mijn bestelling. Raar maar Oke na een half uur vraag ik hoe het met de bestelling is. Antwoord u bent nog niet aan de beurt. Nou wachten dan maar. Om 18:20 had ik eindelijk mijn bestelling. Ik vind het GEEN SERVICE.
Was goed, erg veel keuze. Heb via internet besteld. Ivm. Drukte in de zaak. Bijna geen wachttijd.
De kapsalon donner was ronduit slecht. Harde stukken aangebrand vlees, de knoflooksaus was ver te zoeken en er waren wat grove stukken sla er bovenop gegooid. Het zag er niet uit en het smaakte bitter. Jammer, het was altijd zo goed.
20h00 is 20h00, er zal wel iets belangrijks op de tv geweest zijn, want we konden echt niets meer krijgen. Dan besef je opeens weer dat Flakkee gewoon graag 4 decennia wil achterlopen op de rest van Europa.
Hele goede snackbar, goed eten en zeer vriendelijk personeel. Het is niet groot, maar ook een erg fijne om te zitten eten.
Zojuist patat besteld, frikandel speciaal en een shaslick. We hebben lang moeten wachten, maar dachten we…. Dan zal het wel erg lekker zijn. Shaslick erg doorgebakken en patat zaten koude patatjes tussen. Nu zag ik wel dat er een zak patat werd teruggegooid in de grote bak net gebakken patat. Waarschijnlijk hebben wij deze dus meegekregen. Niet voor herhaling vatbaar dus .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid