facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar Joni

Snackbar Joni

Info

Een gezellige snackbar met allemaal kwaliteitsproducten, gebakken in verantwoord vet en met een leuk team die steeds weer voor u klaarstaat.

Adres: veltmanlaan 1, 7765 AZ Weiteveen
Telefoonnummer: 0524541404
Stad: Weiteveen
Route: veltmanlaan 1
Postcode: 7765 AZ



op zoek naar gerelateerd: Snackbar Joni menukaart
Recensies
Was altijd goed maar 14 -6 was het stukken minder, patat was vettig en vrij hard gebakken. had de indruk dat het allemaal beetje te snel moest want er waren veel mensen van wie de kinderen examen hadden gehaald dus super druk en dat kwam de kwaliteit niet te goede helaas.Eten: 2/5
Lekker eten! Ik had een cheeseburger menu en mijn vriend een saté menu. Beiden waren aanraders! Vlees was perfect klaargemaakt. Lekkere salade ook met een eitje. En heel veel frites en een goede portie mayo!! Zeker een aanrader om een keertje te eten. De vrouw die er werkte was erg aardig! Leuk plekje ook, we hebben lekker buiten gezeten.
Wat een leuke mensen! Top ervaring.Eten: 5/5
Heerlijk eten in goed gevulde porties.Eten: 5/5
Wij maken er speciaal een fietsommetje voor
slechte service, halve kip was zeer droog
De lekkerste patat van Nederland.Eten: 5/5
Goede snackbar. Werken met verse producten. Snelle service. Na telefonisch bestellen met 10 minuten af te halen. Volledig menu staat op facebook. En wil je het iets anders, zelfs dat is mogelijk. Zeker een bezoekje waard. Onze vakantiegasten verwijzen we graag naar Joni . En vanaf de schaapskooi in Weiteveen günstig gelegen.
Gewoon heel goed .
Kun je mooi op het terras zitten grote porties patat, lekkere schep ijs, kortom prima snackbar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid