facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar Frietfavoriet Appelscha

Snackbar Frietfavoriet Appelscha

Info

Even een gebakken visje, verse frites of een lekker softijsje? Het is er allemaal bij FrietFavoriet, verser is er niet !!

Adres: Vaart Zuidzijde 40a, 8426AE Appelscha
Telefoonnummer: 0516432666
Stad: Appelscha
Route: Vaart Zuidzijde 40a
Postcode: 8426AE



op zoek naar gerelateerd: Snackbar Appelscha, Friet Favoriet menukaart, Snackbar Appelscha openingstijden, Snackbar Hulst, Snackbar Oosterwolde, Hulst Appelscha
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJgenweis Appelscha IJgenweis Appelscha 3 km Een smakelijke bol met zalm, roomkaas en meer lekkers erop gehad. Het duurde wel even...
Recensies
Zondag/etenstijd/vakantie … topdrukte Verder prima eten. Aardige medewerkers
Vorig jaar 1 keer geweest toen al dik 50 minuten wachten tot we eindelijk wat te eten hadden. Dit jaar dezelfde ervaring hiermee. Gewoon bar slechte service en werden ook nog uitgelachen omdat we dit lieten weten. Bij bestelling betalen zodat je wel moet wachten voor ze je helpen. Nee echt zeer slecht. ALS WE er nog eens komen dan dat is ook advies: bestellen, eten en dan pas afrekenen.
Goed eten.. en heerlijk ijs...mooi plekje aan de vaart.
Wat een fijne sfeer in deze mooie snackbar in het pittoreske Appelscha. Het personeel is er écht voor de klant. Wat een vakmanschap. Het eten was ook zeer aangenaam. Al met al was dit een goede plek om lekker een hapje te eten
Het beste broodje hamburger haal je hier! Goeie kwaliteit. Als ik hier tijdens een fietstocht langs kom haal ik steevast een broodje hamburger.
Wij zijn op vakantie in Doldersum en per toeval kwamen we bij de snackbar . Het eten is heerlijk! De eigenaresse en medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader en wij komen zeker nog eens terug.
Het was er erg druk , maar het personeel speelde daar niet goed op in , er zat geen structuur en leiding in , sommige klanten raakten geïrriteerd.
Vond het niet supergeweldig, maar misschien ben ik ook gewoon wat verwend. Vond het niet superschoon en het duurde vrij lang voordat het klaar was. Maar wel vriendelijke meneer en het smaakte wel prima.
Open tot 20:00 uur, zijn om 18:30 al gesloten. Waarschijnlijk al een tijdje. Vitrines zijn leeg. 8 sept 2022
Lekker eten en niet duur. Vriendelijk personeel. Jammer dat ze gaan sluiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid