facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar 'De Prins'

"Tijdens de feestdagen 2023/2023 wijken openingstijden af. Kijk op de website."
Adres: Drooghe bol, 1788 VB Julianadorp
Telefoonnummer: +31223643334
Stad: Julianadorp
Route: Drooghe bol
Postcode: 1788 VB



op zoek naar gerelateerd: Snackbar de Prins menu, Snackbar Prins telefoonnummer, Snackbar de Prins Rotterdam, Snackbar 't Centrum, Snackbar de Prins Rietkerkweg Rotterdam, Duinzicht Julianadorp, Snackbar Prinsenland, Snackbar Julianadorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café de t'Happerij Café de t'Happerij 2 km Super vriendelijk en we hebben een ontzettend leuke tijd gehad, aanrader
Recensies
Deze snackbar is de prins onder de snackbars uit de regio, zelf zou ik hem eerder de koning noemen. Altijd goede friet en goede service, de lekkerste patat uit het dorp met lekkere mayonaise. Ook een leuke kinderbox met frietjes snacks drinken en verrassing voor een leuke prijs. Een echte aanrader en goede prijs kwaliteit verhouding.
Je kan hier niet normaal een patatje bestellen om mee te nemen. Dan zit je dus gewoon een uur in de snackbar te wachten vanwege alle bellers... Volgens mij is dit niet het idee achter een snackbar ;
Lekkere vers is altijd goed ondanks de drukte gaan ze altijd door daar kan snackbar t centrum nog van leren wat zijn die slecht zeg !!
Nee dit is niet zoals friet en frikadellen moeten smaken. Het was wel erg druk. Misschien dat ze teveel tegelijk bakken maar als mensen dit lekkere friet vinden kom dan eens in Eindhoven friet eten. Martin zwert op de boschdijk of cafetaria de Limbeek om maar een paar te noemen. Hygiëne was prima. Service prima. Misschien een paar tafeltjes en stoeltjes buiten zetten en wat meer tijd nemen voor het bak proces dan wordt het vast lekkerder. En als je echt kwaliteit wil snij dan de aardappelen zelf.
Lekker en goed eten, soms erg druk.
Altijd lekkere friet kom uit het zuiden, dus geen patat .
Tijdens ons weekje weg in Julianadorp hier een patatje gehaald. Ik had raspatat wat erg slapjes was en een opgewarmd restje leek. De hamburger voor ons dochtertje van 5 bleek bij thuiskomst een broodje hamburger speciaal en 2 frikandellen met curry zwommen echt in de saus. De patat speciaal voor mijn man was wel lekker, maar alleen wat licht van kleur. Leuk gebaar van 1 van de 2 mannen personeel was dat onze dochter een zakje met snoepjes meekreeg.
Slechte uitgebakken friet plate frikadel ik weet niet waar ze die hoge score van dan hebben maar slechte kwaliteit.
Altijd druk en niet voor niets. Goede produkten.
Snel vriendelijk en goed eten voor een nette prijs! Loopt als een trein! Vaak druk maar met 4 man personeel is je bestelling zo klaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid