facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar de Notenbalk Bachplein

Snackbar de Notenbalk Bachplein
Adres: Bachplein 3, 1962CE Heemskerk
Telefoonnummer: 0251-230659
Stad: Heemskerk
Route: Bachplein 3
Postcode: 1962CE


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Patatoloog De Patatoloog 2 km Recht tegenover de duiningang gelegen zaak met overdekt terras. Heerlijke koffie met ...
Kwalitaria Broekpolder, Heemskerk Kwalitaria Broekpolder, Heemskerk 3 km Vorige week besteld bij jullie op woensdag 7 september dacht eerst ga geen review pla...
Recensies
Ik kom al bijna 13 jaar bij deze snackbar. Frietjes altijd goed doorgebakken en een goede smaak. En daarnaast zijn de kiphapjes lekker vers. Eigenaar is vriendelijk, en de bereiding is snel! Parkeren: Parkeerterrein voor de deur.
We hebben overal heel veel kipburgers gegeten, maar als je de kipburger van deze snackbar hebt geproefd dan wil je nooit meer een kipburger bij een ander. Niet even snel gebakken in de frituur maar super lekker en met liefde vers gebakken in de koekenpan. Ook de patat is altijd hetzelfde en super lekker. Conclusie... TOP SNACKBAR!
Altijd lekker eten hier en super vriendelijk personeel. Een aanrader is de pindasaus, de beste van Noord-Holland!Eten: 5/5
De lekkerste patat in de omgeving en de mensen zijn zo gastvrij en vriendelijk!Eten: 5/5
Gezellige buurtsnackbar met een gezellige eigenaar Eten: 5/5
Qua kwaliteit en service met de beste snackbar van Heemskerk. Altijd op de juiste manier gebakken friet en snacks. Sauzen zijn heerlijk. Eigenaar ontzettend vriendelijk en attent.
Gewoon heerlijke snacks en ouderwets lekkere patat. Je wordt hier op het Bachplein heel attent en vriendelijk geholpen, daar kunnen ze bij andere zaken hier in H'kerk een voorbeeld aan nemen. Niet van die halfgare Vlaamse frieten, maar patat die knapperig van buiten en zacht van binnen is. Aanrader.
Vorige maand in juli hier voor het eerst geweest. Zeer lekkere knapperige patat! Bediend door de spontane eigenaar en het goed opgeleide personeel. Een druk bezocht gezellig pleintje op een vrijdagmiddag.
Altijd vrolijke geholpen en snel, het eten smaakt veel beter dan de ander snackbars in de omgeving . De milkshake is verrukkelijk met echte melk.
Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Een regelrechte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid