facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor snackbar de loper

snackbar de loper

Info

Zelf gemaakte patat! !

Geschiedenis

De lekkerste verse patatjes



"Zelfgemaakte patat van grove aardappel tot heerlijke patat!"
Adres: Vestingplein 2, 1398ve Muiden
Telefoonnummer: 0294262470
Stad: Muiden
Route: Vestingplein 2
Postcode: 1398ve


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 19:00
Dinsdag: 12:00 - 20:00
Woensdag: 12:00 - 20:00
Donderdag: 12:00 - 20:00
Vrijdag: 12:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 19:30

Recensies
Geweldige patat, zeer ruime porties. Heel vroeger fietsen we vanuit Almere naar de kraam van Jan Kroket die op deze locatie stond. Nu een mooi paviljoen waar wij in de zomer graag komen. Eigenlijk vijf sterren waard, toch uiteindelijk vier omdat er bij wat minder weer niet goed binnen kan worden genuttigd, meer dan de helft van de stoeltjes worden geblokkeerd door dozen met voorraad. In de zomer prima, maar met wat slechter weer irritant. Tevens vind ik de prijzen net iets te hoog, ik begrijp het wel, maar met een gezin tikt dat best aan. 4,25 voor een patat oorlog, blikje drinken en dat is voor een gezin dan rond de 30 euro. Desalniettemin wèl een aanrader!
de patat hier was een grote verassing, geen opgepompt zetmeel maar hartstikke lekkere echte patat en dat proef je. aardige jongens achter de toonbank die een flinke portie opscheppen. overal waar ik kom eet ik een patatje en deze hoort wat mij betreft in de top drie. als ik weer in Muiden kom ga ik hier zeker weer heen.
Wij zijn hier alleen geweest voor een ijsje. De lokatie is wel echt top op een kruising van wandelaars, fietsers autoverkeer en andere vormen van mobiliteit. Precies op het middaguur staat er maar ene kerel en dat was wel wat frustrerend, niet alleen voor hem. Ik vond overigens wel dat de zitbankjes wat aandacht verdienden, want die zagen er wat smoezelig uit @gemeente Muiden??.
Wij zijn voor een ijsje gegaan. Die heb ik persoonlijk wel eens lekkerder gehad. Maar de patat wordt er zelf gemaakt. Die zag er heerlijk uit.
Hier kun je de lekkerste patat kopen en ke krijgt ook lekker veel!Eten: 5/5
De beste Frites in de wijde omgeving. Vers gebakken heerlijk krokant. Soms even heerlijk genieten.
We hebben heerlijke vers gebakken patat gegeten, echt lekker, en softijs was ook heerlijkEten: 5/5
Gisteren heb ik weer de lekkerste friet gegeten van Nederland, raad iedereen aan het te proeven geweldig en de eigenaar doet zoveel friet op het bakje dat je het bakje later pas ziet, zoveel doet hij, je merkt dat je echte friet eet en geen bevroren patat, moeilijk om ergens anders te eten
Helaas, ze letten niet op de kwaliteit en zijn erg gierig. Niet het niveau van bram ladage, terwijl ze het wel kunnen als ze willen.
Mooie centrale plek voor een snackbar! Woon zelf in Weesp en ging er gisteren langs nadat ik klaar was met werk. Denk dat ik dit vaker ga doen. Gezellige medewerkers en goede service, heb erg genoten van mijn eten. Verwacht er snel weer langs te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid