facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar De Centenbrug

"Cafetaria de Centenbrug vindt u in het mooie Bennebroek. Wij bieden u naast de standaard snacks een mooi assortiment aan glutenvrije en vegetarische producten.Ook raden wij u aan om onze burgers, kipsalon of stoofvlees eens te proberen.Bij mooi weer nodigen wij u tevens uit eens plaats te nemen op ons mooie terras."
Adres: Zwarteweg 67, 2121BB Bennebroek
Telefoonnummer: +31235846189
Stad: Bennebroek
Route: Zwarteweg 67
Postcode: 2121BB



op zoek naar gerelateerd: Snackbar Heemstede, Foodmaster Heemstede, Foodmaster menu, Meerburcht Bennebroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vrienden van Tappelino Vrienden van Tappelino 596 meter Lekker biefstukje hahaen lekker koud flesje bier
Eetcafé t Willemshuys Eetcafé t Willemshuys 863 meter Echt heerlijk eten. Gisteren voor het eerst eten daar besteld. Wel vonden we het wein...
Recensies
Jongere snackbar om te zien. Personeel is jong en zit en rookt en hangt in en rond snackbar met vrienden. Eten is redelijk. jammer dat je drinken niet tegelijkertijd met je eten wordt uitgeserveerd, daardoor is je milkshake al melk voordat je kan eten. Hygiëne is matig vooral vieze ramen. Kassa bedienen , naar de wc gaan en kroketten uit de la tegelijkertijd bij kassa halen is niet fris. half dode planten al weken in de ramen.
Raar dat als je een uitsmijter besteld dat je het brood er apart bij moet bestellen ook de sate die ik had besteld, was wel goed bereid, maar hier geen patat bij alleen 6 stukjes kroepoek. Bij navraag bleek dat je de patat er apart bij moet bestellen. Geen gezellige locatie om te zitten, en door een paar ontbrekende platen in het plafond was het op de plek bij de muur niet prettig om te gaan zitten, vanwege enorme koude lucht onafgebroken in je nek stond te blazen, dus jas aan en sjaal om. Niet echt comfortabel lunchen zeg maar. Ik kom hier niet meer.
Heerlijke ouderwetse snackbar met goede producten waar je zelf uit kan kiezen.
Lekker ouderwets een gewone smakelijke frietzaak waar je netjes word geholpen
Twee shaslickmenu voor 21,50 euro met xtra mayo besteld. Geleverd: patat, 1x shaslick, een bakje salade en 2 zakjes mayo. Gelukkig hadden we nog shaslicksaus in huis. Willem Keur was niet de goed koopste maar leverde voor dezelde prijs 2 stokjes shaslick met patat en shaslicksaus. Voor ons geen centenbrug meer.
Lekkere patatjes frites, maar nog leuker: de bloemenweelde op het terras...
Heerlijke kipsaté schotel goed vlees 1 goed gevulde pen, lekkere patat, 2 zakjes fritessaus, lekkere saté saus en appart in een bakje erbij een bolletje salade met rauwkost voor 10,50 euro per schotel een aanrader halen zeker nog een bij de Centenbrug. O ja en het is verbouwd ziet er heel mooi en schoon uit de zaak, de toiletten en een leuk buiten terras
Zeer slecht snackbar zodra het een klein beetje druk is. 2 kroketten besteld en die gingen gelijk de frituur in. Netjes na 4 minuten uit de frituur alleen waren er nog 8 klanten voor mij waarvan de bestellingen nog afgehandeld moesten worden. Dik 20 minuten buiten de frituur gelegen, zo in een bakje en zelf 2 x gevraagd of ze nog wel heet waren, tuurlijk. Steenkoude kroketten. Hiervoor een keer patatje stoofvlees gehaald, zoals hieronder al vermeld, de koe is er met een rotgang overheen gevlogen, 2 stukjes vlees en verder alleen maar saus. Niet best dus, jammer want een mooie locatie.
Vriendelijk personeel en eten is lekker
Een heel goed cafetaria. Lekkere hamburgers. Leuk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid