facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar Bastiaans

Snackbar Bastiaans

Info

Heerlijke snacks op een prachtige locatie in Ijmuiden



"Op een super mooie lokatie gelegen bij de pont van Velsen Zuid naar Velsen Noord ofwel de poort van IJmuiden met zeer groot terras aan het water waar vele mooie schepen voorbij varen .we serveren verse gesneden frites met heerlijke mayonaise en heerlijke snacks ,we hebben ook heerlijke koffie van catunambu met heerlijke verse appeltaart van de lokale banketbakker ,tevens kan u hier ook u feest geven of onze lokatie afhuren voor vergaderen en lunch enz."
Adres: Pont Plein, 1981BZ Velsen-Zuid
Telefoonnummer: +31255516286
Stad: Velsen-Zuid
Route: Pont Plein
Postcode: 1981BZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Theeschenkerij De Theeschenkerij 715 meter Heel gezellige high thea gehad. Mooie plek met enthousiast personeel
Museum Beeckestijn Museum Beeckestijn 2 km Lekker wandelen ‍
SnowPlanet SnowPlanet 3 km Vandaag SnowWorld Amsterdam bezocht om onze jonge kinderen alvast voor te bereiden op...
Onder de Platanen Onder de Platanen 5 km Afgelopen zaterdag hier ter ere van mijn verjaardag met de de kinderen en kleinkinder...
Golfbaan Spaarnwoude Golfbaan Spaarnwoude 6 km Een mooie brede baan die goed is om te spelen. Foute slagen worden niet direct zwaar ...
Concours Culinaire Concours Culinaire 6 km Culinaire wedstrijd voor koks en restaurants
Recensies
Het is heel mooi geworden met een mooi terras buiten. Maar ook binnen is het mooi. Lekkere snacks en vriendelijke bediening .
Goede service! Reizigers kunnen hier prima terecht, bv als het tegenzit met de pont. Voor een kop koffie en allerlei etenswaren. Er zijn 2 tafeltjes met stoelen en er is een eetbar. De erwtensoep is prima. Als je de pont niet wilt missen kun je hem zo oplepelen.Als je alle tijd hebt, vraag dan even of ze hem goed doorwarmen. Er liggen kranten: Telegraaf en IJmuider Courant.
Hoe geweldig is dit. Uitzicht die telkens veranderd ontzettende leuke klantvriendelijkheid bediening.en héérlijke kaart van vis, broodjes patat em die garnalen kroket zalig.
Heerlijke frieten met kibbeling. En een grote patat is ook echt groot! Aan het Noordzeekanaal bij de pont altijd wat te zien.
Ik kom hier heel graag terug voor een patatje aan het kanaal. Het kanaal brengt me rust en de patat is hier echt heerlijk. Een ster aftrek omdat ze door de weeks? om 6 uur dicht gaan.Eten: 5/5
Het was een pas geopende zaak met een eigenaar die ook tussendoor vroeg of alles naar wens was. Het ligt met uitzicht op het water, waar je mooi de boten en de veerpont kunt bekijken. Mooie plek, mooie zaak en vriendelijke mensen. Daarnaast was mijn cheeseburger ook erg lekker.
Ontzettend vieze toiletten... Bah, wat een teleurstelling, waren pas een uurtje geopend en hoewel de vis goed smaakt daarna een vieze nasmaak na een toiletbezoek. Het zag er uit alsof er al dagen niet schoongemaakt was in beide toiletten terwijl het nog erg rustig in de cafetaria was. Hopelijk in de keuken een andere hygiëne standaard... al geeft dit niet echt vertrouwen Niet verwacht bij Fa. Van Es!
Ruime keuze goede kwaliteit
Volgens mij dochter van 6 de lekkerste garnalen kroket die ze ooit heeft gegeten! Ik was het wel met haar eens...
Mooie tent geworden. Redelijke kwaliteit eten. Beetje onpersoonlijke bediening naar onze smaak, en dat weegt door in deze review.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid