facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar Andermaaltje

Snackbar Andermaaltje
Adres: BA, Hollandselaan 51, 9501 BB Stadskanaal, Nederland
Telefoonnummer: 0599 202 340
Staat: Groningen
District: Stadskanaal
Stad: Stadskanaal
Route: Hollandselaan
Huisnummer: 51
Postcode: 9501 BB


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 16:00–20:30
woensdag: 11:30–20:30
donderdag: 11:30–20:30
vrijdag: 11:30–20:30
zaterdag: 11:30–20:30
zondag: 15:00–20:30

Recensies
Slechte ervaring! Bestelling voor hal6 besteld en pas om kwart over 6 bezorgd. De reactie je je krijgt? Ja sorry kunnen wij niets aan doen. Vervolgens nog koud slap en niet vers. Dit was helaas onze laatste bestelling.
Paar keer besteld om af te halen en eten was ok. Aantal maanden geleden moest ik ipv 28 euro ineens 33 betalen. Prijzen waren verhoogd maar nog niet aangepast op internet, menukaarten en niet op de prijzenwand. Zou binnen 2 weken zijn aangepast.nNu 7 maanden later nog niet! Desinteresse richting je klanten ook gewoon!
Elke keer als ik hier ben ga ik met een blij gevoel naar huis! Het personeel is hier uitermate vriendelijk, de keuze uit frituursnacks is daarbij ook reuze! Ze geven hier grote porties weg, je hebt nooit te weinig;. Inmiddels zijn wij vaste klant - aangezien het eten altijd goed smaakt- en wordt er elke dag naar ons gezwaaid, deze werknemers gaan tot het uiterste om je koning te laten voelen. Daarbij komt ook nog dat de snackbar er erg gezellig uitziet en is er zelfs een schone klanten toilet aanwezig. Al met al zou ik deze snackbar zeker aanraden en is dit de beste uit Stadskanaal en omstreken! Goed bezig toppers, ga zo door
Wij waren jaren klant altijd tevreden geweest tot op heden laten ze je dubbel betalen bel je erachteraan en zeggen ze kom maar langs vraag je netjes je geld terug zetten ze je gewoon compleet voorschut en doen ze heel minderwaardig dus bij deze gaan wij voortaan wel naar een ander.
Medewerkers zijn heelklantvriendelijk.nDe bestelling wordt hygenisch en super netjes klaar gemaakt.nJe bestelling is in no time klaar.nDe medewerkers verdienen een schouderklopje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid