facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snack Plaza Schalkhaar

Snack Plaza Schalkhaar

Info

Cafetaria in het hartje van Schalkhaar(Deventer).
Van dinsdag tot en met zondag geopend.

Adres: Lindeboomsweg 1C, 7433 BH Schalkhaar, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0570 545130
Stad: Schalkhaar
Route: Lindeboomsweg 1C
Postcode: 7433 BH



op zoek naar gerelateerd: Niets in huis Deventer, Snackbar Deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Lindeboom Schalkhaar De Lindeboom Schalkhaar 29 meter Een perfecte locatie met medere zalen, die sfeervol ingericht zijn. De Lindeboom denk...
NuNu NuNu 4 km We kwamen hier tijdens een wandeling op een niet te warme dag. We werden vriendelijk ...
Recensies
Vandaag 18-12-22 om 17:00 uur eten besteld. Na 1 uur en 45 minuten wachten kwam om 18:45 dan eindelijk het eten. De gehele bestelling was niet warm en dus ook taai. Dit smaakte dus ook niet.
Heerlijk eten! Vooral de friet in het weekend altijd erg lekker. Die bami lappen zijn altijd erg goed.
Bestellen hier onze snacks op de vrijdagmiddag en altijd keurig op tijd en warm.
Eten was heerlijk zeker een aanrader
1 uur en 45 minuten gewacht op 4 XXL speciaal frikandellen, 1 normale frikandel speciaal en 8 chicken wings. Dat was wel echt té lang. Bij de frikandel speciaal moesten wij de deur dicht doen, anders zou de saus met de uitjes nog weg waaien… Het lijkt me niet heel lastig om een acceptabele hoeveelheid saus en uitjes op een frikandel te doen, jullie vonden dit wel moeilijk blijkbaar. We hadden ons erg verheugd op het eten, maar het viel dus wel tegen.
Erg uitgebreid assortiment met diverse glutenvrij opties, daarnaast waren zijn er ook glutenvrije sauzen. Door het uitgebreide assortiment is er bij deze snackbar voor iedereen wel iets te vinden om te eten. Wij werden geholpen door twee erg vriendelijke uitbaters, die een gezellige sfeer creëren. Tevens ook prima prijzen
Snackbar in het centrum van Schalkhaar. Ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ze hebben een redelijk uitgebreide kaart om van te bestellen. Helaas alleen frituur en geen bakplaat. Dus gaat de hamburger het frituur in en dat vind ik persoonlijk minder lekker. Ze verkopen er ook frisdrank en softijs. Er is gelegenheid om binnen aan een paar tafeltjes te eten. Verder is het voornamelijk gericht op afhalen.
Je wordt snel geholpen en eten is prima Niet geschikt om het daar op te eten, afhalen is een betere optie
Prima snackbar waar ik wekelijks afhaal of bestel. Erg fijne website om te bestellen ook trouwens. Ga zo door jongens. TOP!
Als er nog patat in de pan overblijft en jij komt niet veel later om patat te kopen wordt dat gewoon opnieuw dus dubbel gebakken en dat proef je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid