facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snack Counter

Snack Counter
"In het midden van het hoofdgebouw Camping De Kiekduun bevindt zich de Snackcounter. Hier kunt u terecht voor afhalen en daarnaast bezorgen wij ook. Komt u laat aan of heeft u lekkere trek? Dan is de Snackcounter de perfecte plek voor uw favoriete snack!De Snackcounter heeft een groot assortiment aan ijsjes, snacks en raspatat. Ook vegetariërs komen door een ruim aanbod bij ons aan hun trekken. Proef eens onze overheerlijke flame grilled hamburgers, zoals die met rundvlees van slager Johan de Jong uit Nes of onze huisgemaakte burger met eigen Amelander lamsvlees! Bekijk het menu en de actuele openingstijden via onze website. Bestel nu makkelijk en snel via onze eigen app!Take away your hunger!"
Adres: Strandweg 65 , Buren 9164 KA, NL
Telefoonnummer: 0519 542 389
Stad: Buren
Route: Strandweg 65
Postcode: 9164 KA


Openingstijden

Maandag: 16:30-20:00
Dinsdag: 16:30-20:00
Woensdag: 16:30-20:00
Donderdag: 16:30-20:00
Vrijdag: 16:30-20:00
Zaterdag: 16:30-20:00
Zondag: 16:30-20:00


op zoek naar gerelateerd: Snackbar Ameland Buren, Bestellenbijdepatatzaak nl, Snackbar 't Hoekje, Cafetaria Buren, Strandweg Buren Ameland, Restaurant Buren Ameland, Eten bezorgen Nes Ameland, Sushi Buren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Neighbours Neighbours 23 meter Eten was lekker, maar de ervaring was mèh. Mocht even duren voordat we geholpen werde...
Recensies
Mijn vriend haalt net patat op en je moet dus blijkbaar een nummer krijgen voor als je bestelling klaar is, dit was bij hem niet het geval.. en dat is natuurlijk niet erg maar zodra het nummer wordt geroepen heeft mijn vriend geen flauw benul van dat het onze bestelling is en diegene wordt eigenlijk ineens heel chagrijnig dat hij beter moet luisteren of wat dan ook. Slaat nergens op.
Vandaag hier even lekker makkelijk eten gehaald. Patat en snacks waren erg lekker. Ondanks dat het niet druk was duurde het vrij lang dat de bestelling klaar was. Een klein verbeterpunt dus, maar de kwaliteit van het eten maakte dit meer dan goed!
In tegenstelling tot de overkant t’ hoekje wisten ze wel hoe het pinautomaat werkte, probeerde ze niet de klanten op te lichten, was het iemand die wel Nederlands sprak en was het veel goedkoper. bij snackcounter was er een zalige shoarmarol, lekkere patat en erg goedkoop. Conclusie: kom naar snackcounter en blijf ver uit de buurt van t’ hoekje!
Wat opvalt als je de snackbar binnen komt is de slechte service. Ik en zeven andere gingen naar de snackbar, toen wij binnen kwamen duurde het erg lang totdat wij werden geholpen. het duurde ongeveer 10 minuten tot wij onze bestelling konden doen. Ik had een simpel bakje friet/patat besteld maar kreeg het pas na 35-40 minuten.
Ik was met een paar vrienden daar eten en ik en mijn vriend kregen de patat niet en we hadden wel betaald. Ze werkten slecht mee met oplossing. OPLICHTERS!!!!
De patat was weer super lekker! Broodje hamburger ook trouwens!!!
Het was druk bij de Snackcounter. We moesten daarom wat langer wachten maar wat maakt dat uit als je vakantie hebt. De frikandellen en kroketten smaakten goed.
Eten was goed, vooral de pinda saus. Bezorging wat later dan af gesproken half uur later en dan moeten ze nog leren waar ze moeten bezorgen, we zitten op berkenhof nes in een appartementje adres en nummer + appartement nr door gegeven en stond ook op de bon maar meneer kon het niet vinden. En stond toch netjes op de bon?!!!
Vandaag 3 dingen besteld , Milkshake , rietje trok gelijk vacum zeer dun. Gehaktbal pindasaus , pindasaus toppie , bal lag schijnbaar hele dag al bovenin , dus uitgedroogd en hard op de rand . Grote rasfriet pindag besteld , klein bakje zelfde grote als bal , pindasaus toppie , rasfriet totaal leeggebakken en vet van binnen . Helaas , en dan moet de vakantie nog beginnen ,jammer , ben beter van ze gewend. Dat neem niet weg dat de smaak van de huisgemaakte bal wel goed was nu de onderhoud er nog van de redenen dat ik niet gelijk verhaal keam halen had te maken met de drukte die er was . Graag veetbavk
Ruim twee weken geleden, tijdens de Ameland Adventurerun, eten besteld met afhaaltijdstip, echter nog 20 minuten moeten wachten op de bestelling vanwege drukte. Het personeel in de keuken was geïrriteerd en je kon in de counter meegenieten met de onderlinge discussies. Al met al een negatief visiteplaatje en niet uitnodigend om terug te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid