facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smyrna Tandoor

Smyrna Tandoor

Info

Ons restaurant serveert koud en warme gerechten, de mezze. Verder hebben we veel gerechten die worden bereidt in de houtskool-oven, de tandoor.

Geschiedenis

Ons restaurant serveert veel kleine en warme gerechten, de meze. Verder serveren wij verschillende hoofdgerechten, zowel vegetarisch als vis en vlees. Veel daarvan bereiden we in de houtskool-oven, de tandoor die u in onze keuken kunt bewonderen. Een tandoor is klei-oven dat veel in het Midden-Oosten en in India wordt gebruikt. Het daarin bereide Indiase eten noemt men vaak ook tandoori, maar Smyrna serveert gerechten die Midden-Oosters / Mediterraan zijn.

Adres: Voorstraat 261, 3311 Dordrecht
Telefoonnummer: 078-6471647
Stad: Dordrecht
Route: Voorstraat 261
Postcode: 3311


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 01:00
Zaterdag: 11:00 - 01:00
Zondag: 11:00 - 01:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Post Restaurant Post 555 meter Heerlijk gegeten in een fijne ambiance. De tonijn is een aanrader!
Recensies
Wat een gastvrijheid en heerlijke gerechten. Absoluut de moeite waard ook voor veganisten.
Uitstekend restaurant! Dit restaurant heeft alles wat een goed restaurant moet hebben. Allereest natuurlijk lekker eten, de gerechten zijn met smaak bereid en worden keurig opgediend. Het vlees is rijk van smaak en lekker mals. De ruime keus aan mezzes koude voorgerechten zijn een aanrader. De bediening is heel vriendelijk. Het restaurant wordt gerund door de eigenaar en zijn vrouw en beiden ontvangen je heel vriendelijk en ontspannen. Ondanks de drukte in de zaak toen wij kwamen, werden we rustig en ontspannen bediend. Daarbij zijn de prijzen op de kaart ook heel schappelijk dus alle reden om hier eens te gaan eten! Je moet wel rekenen dat een maaltijd, door de rustige relaxte bediening, wat langer kan duren, dus voor snel even eten is dit restaurant minder geschikt. Maar voor en gezellige avond uit, des te meer!
Erg vriendelijke en gastvrije mensen. Het eten was heerlijk! Wel kan de service en bediening beter. Zo moesten we lang wachten voordat we konden bestellen, bleken niet alle gerechten op de kaart aanwezig en duurde het ook erg lang voordat we ons eten kregen. De inrichting is wat ongezellig en sober en ook de lay-out van de menukaarten zou nog verbeterd kunnen worden een aantal A4-tjes in een snelhechter, waarbij er ook een bladzijde helemaal ontbrak. De prijs-kwaliteit verhouding is echter super!
Lekker eten, maar enorm lang wachten. Via social deal hier terecht gekomen na lezen van positieve recensies. We werden positief ontvangen, maar voordat ze kwamen vragen voor een 1e drankje waren we al 15 min verder. Toen gelijk onze wensen mbt t eten doorgeven, in de hoop dat het sneller ging. Maar we zaten echt in het vergeten hoekje schijnbaar. We hadden enorme trek na een dag werken, maar t eten kwam niet. Na zeker 75 min gevraagd of het normaal is dat we zo lang moeten wachten? Bleek dat er iets mis was gegaan. Social deal stond niet in de kassa. Toen voorgerecht ontvangen en kort erna hoofdgerecht. We kregen een drankje van het huisRaki en ons toetje hebben we mee naar huis genomen. baklava. Maar echt ontspannen was het niet. Het eten was wel heel lekker, maar dat mag ook wel als je zo lang moet wachten.
Wat een vreselijk slecht restaurant. Ze hebben de bediening totaal niet onder controle, iedereen moest vreselijk lang wachten en alles ging door elkaar. Toen het tafeltje naast ons vroeg na 3 kwartier of ze nu eindelijk eens mochten bestellen, ging meneer eerst naar de tafel ernaast om de bestelling op te nemen terwijl die er n stuk korter zaten. Zij kregen ook een salade van het huis als excuses later, omdat ze lang op hun hoofdgerecht zaten te wachten en de dames naast ons niet, terwijl die nog langer moesten wachten. We hebben ook een minuut of 20 helemaal geen bediening gezien. Verder moest je steeds vragen om bestek en was het vlees erg droog en smakeloos en was het er veel te warm in het restaurant. 1 positief punt, de soep was erg lekker.
30- maart 2019 was een heel andere ervaring als de eerste keer een jaar geleden. Het restaurant zat vol, er was bijna geen personeel. De eigenaar liep van hot naar her zonder plan of idee waar hij mee bezig was, het enige meisje in de bediening werd door hem afgesnauwd en slecht aangestuurd. Het duurde erg lang voor het voorgerecht uitgeserveerd werd.en het hoofdgerecht hebben we maar niet eer afgewacht. Na een uur wachten en naar onze vieze borden staren van het voorgerecht was genoeg. Er hing een vervelende en gespannen sfeer. Tip> zit je restaurant vol. laat dan niet nog meer mensen binnen. Help eerst de mensen die al binnen zitten fatsoenlijk. Kwaliteit voor kwantiteit 15 maart 2018 Erg lekker gegeten. Gepassioneerde eigenaar die voor kwaliteit en vers bereid eten gaat van goede produkten, dat proef je terug in de gerechten. De gerechten zijn vriendelijk geprijsd. Aankleding van het restaurant is wat sober en misschien nog wel een aandachtspuntje. Bediening is erg vriendelijk en geen vraag is teveel. Kortom een absolute aanrader.
Erg gezellig restaurant en de ouders van de eigenaar zijn enorm gastvrij. Er zijn veel vegetarische en veganistische gerechten, en ook met zaken als glutenintolerantie wordt rekening gehouden. We hebben hier lekker gegeten en komen hier sowieso weer eens terug!
Prima kaart welke ook geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Heel fijn aanwezig personeel. De kok heeft mooie en lekkere producten neergezet. Bedienend personeel is behulpzaam, relaxed, attent en oplettend. En niet geheel onbelangrijk: de sfeer was goed. Tip voor eigenaar: veel lampjes aan het plafond die niet werkten en de muziek word na een poosje wel te veel van hetzelfde
Op een weekend avond naar deze uitspanning om eens weer te proeven van een mediterane gerechten. Volgens mij zag ik dat hiervoor een bedrijf "Amuse" heeft gezeten. Ik weet niet wat voor toko dit was. Geeft niet en niet belangrijk. Binnengekomen viel gelijk op dat de deurhendels loszaten. Zal wel een goede reden hebben als er veel mensen binnenkwamen. En die kwamen ook zei de eigenaar later. Bijna iedere avond vol en afgeladen . Binnen in het eetgedeelte was functioneel maar voor kabouter Smulpaap stonden de tafels voor mijn smaak ietsie pietsie te dicht bij elkaar. Maar niet ongezellig hoor. Vlotte bediening en hele aardige gastheer en gastvrouw. Gerechten spraken voor zich en de garnalen in saus waren heeeerlijk. Goed gekozen voorgerecht. De amuses waren voor 2 a 3 personen die echt lkkr waren qua smaak van zoet naar zuur en van pittig naar aangenaam. Deze kabouter was lekker verrast door dit voorgerecht en er was toen helaas geen witbier voor mijn keel. Toen maar een heerlijk IPA genomen. Hoofdgerecht waren de lamskoteletjes met aantal geroosterde paprika's met brood. Ik had nog best wel wat kofte gelust. De mixed grill onderdelen waren ook heerlijk en gevarieerd. Na bestelde ik een rijstpudding met kaneel maar wilde voorstellen grotere porties te serveren een driedubbele portie had ook nog niet genoeg had geweest voor deze smulkabouter. Lekker verrukkelijk. Vooral met de heerlijke koffie . Na een heerlijke avond met een bol buikje weer door Dordrecht terug naar mijn paddestoel gehobbeld.
Eerder al een keer met mijn vrouw heerlijk wezen eten. Nu samen met een vriend. We hebben heerlijk zitten genieten van alle verschillende smaken. Tip: ze hebben een voorgerecht waarbij je 6 verschillende gerechtjes krijgt. Zou ik kiezen, kun je lekker veel proeven. Als nagerecht hebben ze gerecht van het huis "engelenhaar". Ik durfde het eigenlijk niet aan, maar smaakte heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid