facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smullen & Spullen

Smullen & Spullen

Info

Een avondje shoppen met culinair genieten. Tijdens de koopavond in het centrum kun je smullen van heerlijke hapjes bij deelnemende horeca.
In de horeca vindt je ook diverse winkeliers met interessante aanbiedingen.



"Smullen Grand Café bevindt zich in het hartje van Boekel. Dit herenhuis is weer volledig in oude staat teruggebracht, dus zeker iets waar wij als familie Cranen trots op zijn. Dit unieke concept van Smullen, Krullen & Spullen kapsalon en woonwinkel samen onder één dak. Bij Smullen kan iedereen voornamelijk overdag, maar ook in het hoogseizoen op vrijdag- en zaterdagavond genieten van een lunch, borrelhapje en een drankje. Wij zijn 7 dagen in de week geopend."
Adres: 3881BA Putten (gemeente)
Stad: Putten
Postcode: 3881BA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Limburgia Putten Limburgia Putten 64 meter Goede producten
Recensies
We hebben er een gezellige en lekkere babyshower gehad. Ondanks dat de zaak vol zat hebben wij daar niks van gemerkt, het eten was goed warm, het kwam op tijd en de meiden van het personeel bleven vriendelijk. Ook erg leuk is dat je er naast eten Smullen terecht kunt bij de kapper Krullen en woon- accessoireswinkel Spullen. Één minpuntje, de broekjes van de dames vonden we allemaal net iets te kort om te dragen in de bediening "Daisy Duke's". Speciale dieetwensen: Ons gezelschap was er voor een babyshower, er waren twee zwangere dames bij dit was vooraf doorgegeven. Voor de zwangeren waren andere producten bereid dan bijvoorbeeld de garnaal gyoza, dit werd apart gepresenteerd en ook aangekondigd.
Gewoon prima om een keer te lunchen. Wij deelden met 2 personen de gyoza met gamba, tonijn wontons, bao bun kip en zoete aardappel frietjes. Aanrader hiervan zijn wel echt de tonijn wontons, deze waren zeker lekker. De rest was niet speciaal maar gewoon oké. Inrichting is erg leuk gedaan. Minpunt: ik had een juice: 'Immune boost' van 6,5 euro maar de hoeveelheid was teleurstellend.
Super leuk grand-café met roze interieur. Het is echt een leuke beleving met vooral meiden. Eten is ook echt goed, met vooral leuke combinatie’s!
Wat een ontzettend leuk Grand Café. Aardig personeel, gezellige drukte. In een pand smullen, spullen & krullen! Heel erg leuk. We hebben inderdaad zitten smullen. Aanrader! Bedankt team van Smullen tot de volgende keer.Aanbevolen gerechten
Lekker gegeten en bijzonder opgediend. Hele aardige bediening. Mooi extrovert restaurantEten: 4/5
Heerlijk geborreld en genoten van de lekkere borrelhapjes. Ook veel keus op de drankenkaart, ze hebben echt van alles. Echt een hele mooie inrichting heel gezellig en knus! Wel vond ik het wat minder dat de bediening een aantal keer kwam vragen of we al wisten wat we wilde of dat we al wilde bestellen, maar we hadden al in het begin aangegeven bij de bediening om eerst even rustig onze koffie op te drinken. Maar er kwam al snel een andere bediening vragen of we het al wisten en dat dus 3x terwel we net onze laatste slok van onze koffie naar binnen hadden gewerkt, heel irritant en opdringerig! Tip: de bediening moet onderling wat beter communiceren met elkaar. En vaak kun je het al aan gasten zien en aan hun lichaamshouding of ze wat willen bestellen of content zijn.
Super leuke lunch gehad met de 18 collega's. Leuke sfeer, heerlijk eten en enthousiaste bediening.Eten: 5/5
Erg mooie locatie, mooi ingericht, ontzettend lekker eten en heerlijke ijscoupes, en erg vriendelijke staf. Genoten met m'n kleindochter, die naar het "roze restaurant" wilde. Hier dus:Eten: 5/5
FANTASTISCH! Heerlijk eten, fijn personeel en inrichting om door een ringetje te halen. Eigenaar heeft zelfs geholpen toen de auto niet wilde starten. Aanrader dus!
Nogal vreemde redenatie dat je, als je met 5 personen komt eten, kan reserveren maar met 4 personen niet. Zeker als je van wat verder weg komt en zeker wilt zijn van een plekje is dat wel een serieus minpunt om hier te gaan lunchen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid