facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smooxx

Info

Smooxx is er voor iedereen (ouder dan 18) met een elektronische sigaret die service belangrijk vindt.



"De grootste damp / vape winkel in de regio, dus alles wat betreft E-sigaretten, Wegwerp, E-liquids, Mods en Accessoires. Daarnaast hebben we ook een assortiment aan tabak."
Adres: Van Ruusbroecstraat 67, 5216 HZ 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0736990820
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Van Ruusbroecstraat 67
Postcode: 5216 HZ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
03-02-2022 update: Ik had wat problemen met de vape die ik gekocht had 5 maanden geleden. Toen kreeg ik een vervangende, omdat de 1ste het niet meer deed. Dat vond ik al zeer netjes. Na een korte tijd begon die ook kuren te vertonen helaas, want ik vond het wel een fijne vape. Gisteren teruggegaan en uitgelegd wat er aan de hand was. Aangezien hij ze niet meer heeft kreeg ik korting op het nieuwste model. Dit vind ik ook zeer netjes. Na een korte uitleg nog een smaakje erbij gekocht en tevreden naar huis gegaan. Tot nu toe bevalt de nieuwe vape prima. Bedankt voor de goede service!! De winkel is erg schoon en oogt lounge achtig. Er is een zitgedeelte met een koffieautomaat. Verder zijn er een aantal vitrines met producten erin. Op de prijskaartjes staan de prijzen duidelijk weergegeven en wat extra informatie. De eigenaar en 2 personeelsleden waren aanwezig en ik werd vriendelijk geholpen door de eigenaar zelf. Hij nam de tijd om me het e.e.a. uit te leggen. Uiteindelijk een vape gekocht met 2 smaakjes. Vond het een fijne 1ste ervaring. Kom zeker terug.
De passie van de werknemers van Smooxx vond ik terug in de manier zoals zij mee denken en advies geven. Ik heb mijn contact en aankoop als zeer fijn ervaren, en ondertussen heel veel mogen leren over het hele e roken dankzij Gabriël! Ik raad iedereen aan om hun toebehoren en vloeistof bij Smooxx te kopen. 5 sterren!
Beste winkel in de omgeving. Zeer goed persoonlijk advies. Echt betrokken bij de klant en niet alleen uit op geld verdienen. Top bedrijf. Kan t iedereen aan raden.
Vriendelijk personeel, die je graag van dienst zijn.
Het service is echt . Top
Super advies Super snelle levering Supersnelle terugbetaling bij retourzending verkeerd besteld artikel
Hele goede service en geven goed advies in begrijpelijke taal. Ik rij liever de 'extra' kilometers, om speciaal naar deze winkel de rijden. Verder hebben ze ook een prettige sfeer in de winkel & je merkt dat het personeel ook erg enthousiast is om iedereen zo goed mogelijk te helpen! Begrijp je iets niet? Iets verkeerds gekocht? Tip: neem je spullen mee. Ze denken mee in oplossingen en helpen je graag verder.
Team Smooxx! Mijn complimenten. Kwaliteit zit hem soms in het zoeken van oplossingen en buiten de lijntjes denken... Al jaren tevreden klant. Zowel in de winkel als op afstand via de post. Staan altijd klaar voor vragen en oplossingen. Degelijk en betrouwbaar advies over alles wat ze te bieden hebben. Goed bereikbaar! Bedankt weer voor de service! Irma
Parkeren voor de deur. Aardig en behulpzaam personeel
Van tevoren gebeld voor nieuwe coils en echt geweldige service door Daan, zeker een aanrader voor smaken, apparatuur en natuurlijk een babbeltje. Ga zo door mannen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid