facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smoke Masters

Smoke Masters

Info

Smoke Masters is een kickass BBQ catering bedrijf met de focus op flinke stukken proteïne en gezonde bijgerechten.



"BBQ Cateraar"
Adres: Pastoor Verburghlaan 4, 2678 NE De Lier
Stad: De Lier
Route: Pastoor Verburghlaan 4
Postcode: 2678 NE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bon bonnetje Bon bonnetje 1 km Grieks buffet besteld voor een verjaardagsfeest. Geen omkijken naar. Alleen op tijd d...
Poelier Jos Straathof Poelier Jos Straathof 2 km Ze verkopen er de heerlijkste dingen waar kip in zit en ook verrukkelijke kazen .en z...
Westland Vers Box van Poelier Traiteur Jos Straathof Westland Vers Box van Poelier Traiteur Jos S... 2 km Ze verkopen er de heerlijkste dingen waar kip in zit en ook verrukkelijke kazen .en z...
Recensies
Voor het bedrijfsfeest bij Projectstoffering Leiden hebben Roy en zijn team echt een top BBQ verzorgd. Heerlijk eten, veel keus en top kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Voor onze bedrijfswinterbarbeque Smoke-masters gevraagd om de collega's kennis te laten maken met echt BBQ'en en goed eten. Helemaal gelukt! Roy en zijn team hebben het geweldig gedaan. Eten en sfeer was top. Bedankt!
Ze hebben de catering verzorgd voor onze bruiloft afgelopen week. Service en eten waren helemaal top, iedereen vond het erg lekker. Denken goed met je mee en zelfs toen het lichtelijk ging regenen werd alles direct naar binnen verplaatst, goed flexibel! Bedankt voor alles!
Een catering voor ca. 250 personen in Delft bij Delft Verbindt hebben ze top geregeld. Geen wachtrijen, voldoende keuze en er kwamen veel complimenten over het eten!
Wij hadden een top BBQ op onze sponsordag in Den Hoorn, veel variatie en alles even lekker en ook meer dan genoeg. Namens het Voodoo Hemi Racing Team een dikke tien voor de Smokemasters!
Fantastische zomer BBQ gehad. De mensen van Smoke Masters zijn Top! Gezellig, vriendelijk en wat een heerlijk eten!
Smoke Masters namens Univé Het Groene Hart erg bedankt voor de goed verzorgde en werkelijk heerlijke gerechten van jullie BBQ. Voor herhaling vatbaar.
Super ervaring gehad! Smoke masters heeft het avondeten van onze trouwdag verzorgd en het was super! Om je vingers bij af te likken!!
Smoke masters heeft bij ons op de bruiloft gestaan, zoals we gewend zijn was het van A-Z top geregeld en heerlijk gegeten! Voor ieder wat wils pulled chicken, bavette, spare rips en zalm en ook op de pasta salade & kool salade waren veel mensen gek! Het hele concept met de smoke bbq erbij geeft een hele leuke sfeer! Wij zouden het echt iedereen aanraden :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid