facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smitveld Outdoor en more

Smitveld Outdoor en more

Info

Smitveld Outdoor en More

Geschiedenis

Smitveld de grootste kampeerwinkel van Noord-Holland

Smitveld Outdoor & More, is fabrikant van de Smitveld vouwwagens, maar ook een kampeerwinkel met ruim 3500m2 vakantieplezier. Een groot assortiment kleding, schoenen, tenten en kampeerartikelen voor uw zomervakantie kunt u vinden in de kampeerwinkel. In het winterseizoen zijn we de grootste wintersportwinkel.
Smitveld Outdoor & More beschikt over een uitgebreide kennis en ervaring als het gaat om kamperen, reizen, wandelen en skiën. Meer dan vijftien jaar ervaring staat tot uw dienst. Daardoor is Smitveld de kampeerwinkel van Noord Holland.

Smitveld Outdoor & More is gevestigd in Heemskerk en gemakkelijk bereikbaar met de auto. Vanuit Amsterdam bent u er in 15 minuten. Net voor Zaanstad op de A9 neemt u de afslag 9. Smitveld is al vanaf de A9 zichtbaar.
Telefoon: 0251-670173
Onze website: http://www.smitveld.nl
http://www.smitveld-vouwwagens.nl

Adres: Trompet 2700, 1967 DD Heemskerk
Telefoonnummer: 0251-670173
Stad: Heemskerk
Route: Trompet 2700
Postcode: 1967 DD



op zoek naar gerelateerd: Smitveld Patist, Vouwwagen Heiloo, Smitveld Violist, Smitveld Violist 2020, Sportieve vouwwagens, Vouwwagen nederlands fabrikaat, Stormvaste vouwwagen, Luxe vouwwagen 6 personen
Recensies
Dit is een gepasseerd station. Oubollig bedrijf. Lege winkelschappen. Minimaal assortiment. Weinig aandacht voor de klanten. Beroerde plek en al met al een teleurstelling. Over de kwaliteit kan ik niets zeggen maar de beleving is echt niet meer dan 2 sterren. Met gierende banden en tranen in de ogen weggegaan..
Helaas vandaag een slechte ervaring. Tenttapijt van af de rol blijkt alleen per meter te koop. Wat je teveel hebt gooi je maar weg. Wat een milieuvervuiling! Dat kan toch niet in deze tijd. Bovendien tegen veel te hoge prijs, dus ook nog eens dubbel slecht voor je portemonnee: te veel en te duur moeten kopen. En dat alleen met als argument dat Smitveld geen incourante reststukken wil overhouden. Of het er wat toe doet of er 1.15 m of 1.00 m of wat voor stukje dan ook op de rol overblijft. Wij zijn doorgereden naar Pauw Heerhugowaard. Daar kon wel de gewenste maat worden afgeknipt tegen ongeveer de helft van de meterprijs! Smitveld let op uw zaak en niet al uw zogenaamde bedrijfspolicy!
Rommelige zaak. Onoverzichtelijk. Meteen al als je binnenkomt heb je geen duidelijk beeld wat voor winkel het nou eigenlijk is. Is het een outdoor winkel, campeerwinkel, wintersport? Ik heb in elk geval geen idee wat hun specialiteit is gezien het beperkte assortiment. Het is van alles wat of eigenlijk net niks.
Deze winkel houd een opheffing uitverkoop en zal maart 2020 uit Heemskerk verdwijnen. Begrijpelijk want heeft met het geringe aanbod van deze winkel mijn,s inziens op deze dure locatie geen bestaansrecht.
Net bij smitveld geweest. We wilde daar gaan kijken naar het froli systeem voor onder het matras in de vouwwagen. Smitveld verkoopt deze bij hun vouwwagens. Wij hebben alleen al een vouwwagen niet van smitveld en willen dit systeem aanschaffen en dachten het te testen bij smitveld. We werden alleen erg onvriendelijk aangesproken door een personeelslid. En toen we vertelde dat we al een vouwwagen hadden waren we al helemaal niet meer interessant voor hem en werd er erg ongeïnteresseerd antwoord aan ons gegeven. Erg slechte ervaring met smitveld en gaan nu liever naar een andere campeerwinkel.
Veel keus, groot assortiment. Weinig service. 1 van de nieuwe steoltjes blijkt bij thuiskomst al een winkelhaak te hebben. Alles wat je uit het vak haalt dus controleren....
Vriendelijk personeel, winkel ziet er van de buitenkant niet echt uitnodigend uit. Het lijkt net alsof de winkel gesloten is.
Een fijne aanvulling voor het winkelaanbod in de regio. Wel opletten dat je niet te veel betaalt, al zijn ze zeker niet duur.
Kampeerwinkel met redelijk assortiment. Redelijk vriendelijk personeel maar saaie winkel rommelige entree en omgeving en geen aantrekkelijke aanbiedingen.
Heerlijke winkel. Goed geholpen door het personeel. De producten zijn van goede kwaliteit. Echt een aanrader deze kampeerwinkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid