facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smith Communicatie BV

Smith Communicatie BV

Info

Smith Communicatie is een daadkrachtig Public Relations en communicatieadviesbureau!

Geschiedenis

Smith Communicatie is een inspirerend communicatieadviesbureau, gevestigd in Den Haag, en staat bekend om de proactieve, creatieve en ondernemende benadering. Wij hebben ruime ervaring met verschillende communicatievraagstukken. Onze visie is: meer omzet door PR! Wij maken onze inzet meetbaar en gaan zeer resultaatgericht te werk!

Adres: Prins Mauritsplein 24, 2582 ND Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 070-3614004
Stad: Scheveningen
Route: Prins Mauritsplein 24
Postcode: 2582 ND


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kurhaus Royal Club Kurhaus Royal Club 2 km Mooi hotel, perfecte locatie vlak aan het strand/pier. Jammer dat het zwembad maar op...
Recensies
Smith Communicatie heeft voor ons MKB Den Haag het Haags Ondernemersdebat georganiseerd. Dat hebben ze top gedaan! Er is nagedacht over de kleinste details en ook inhoudelijk hebben ze een bijdrage geleverd. Tot bij een volgende evenement Team Smith!!
Professioneel en warm; een top combinatie om mee samen te werken! Vicky en haar team; mensen met passie voor hun vak!
Smith Communicatie heeft namens LIFE en SENS de start herontwikkeling van het Stationspostgebouw in Den Haag begeleid. Met de nodige assertiviteit, betrokkenheid en enthousiasme hebben ze dit event tot een succes weten te brengen. We bevelen Smith dan ook van harte aan!
Met zowel Sea Life Scheveningen als LEGOLAND Discovery centre werken we samen met Smith Communicatie. Dit buro heeft zeer bevlogen medewerksters, ze denken mee, helpen mee tijdens de evenementen en zorgen voor het behalen van de voorop gestelde pr targets. Complimenten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid