facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smit Natuurlijk

Smit Natuurlijk

Info

kwekerij met 1-jarige zomerbloeiers met verkoop aan particulieren

Adres: rijksweg Oost 107, Sappemeer Noord, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598 - 315140
ln.kjilruutantims@ofni
Stad: Sappemeer Noord
Route: rijksweg Oost 107


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: smit kwekerijen assortiment, groen & bloei centrum natuurlijk smit sappemeer, huyskweker smit sappemeer, kwekerij smit sappemeer b.v., rijksweg oost, sappemeer, smit natuurlijk hoogezand, kwekerij zuidbroek, smit kwekerijen openingstijden, smit zuidbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stenen Sieraad VOF Stenen Sieraad VOF 905 meter Geweldig veel kennis over stenen.
Recensies
Ontzettend grote kwekerij met geweldig assortiment tuinplanten. Kleine afdeling met woon accessoires. Aardig personeel en redelijke prijzen.
Goede kwaliteit planten voor een goede prijs. Wij vragen ons wel af wat er bedoeld word met 1 maatschep zie foto Is dat een theelepel of een soeplepel
Heel veel keus in hangplanten. Grote kas en aardig personeel.
Bedrijf had blijkbaar water te kort. Alle planten die er nog stonden waren allemaal uitgedroogd.
Ontzettend veel keus in bloemen. Gaan elk jaar heen en met kofferbak vol weer terug. Kwaliteit van de bloemen zijn ook erg goed.
Hier hebben ze altijd zeer goede kwaliteit en mocht het voorkomen dat het niet goed is dan kun je altijd met de plant terug gaan, wel de plant even meenemen natuurlijk.
Wat een genot! Hoge kwaliteit, vriendelijk en behulpzaam personeel en mooie prijzen. Daar kan Intratuin een voorbeeld aan nemen.
We waren iets te vroeg voor de mooie bakken bij de voordeur. De vriendelijkheid was er niet minder om. Nu maar aan de viooltjes begonnen. Word je vrolijk van.
Mooi tuincentrum met eigen kwekerij. Mooi assortiment en laag in prijs t.o.v de Intratuin of Tuinland. Een winkel waar we graag komen en vaak met dingen wegkomen.
Prachtige bloeiende bloemen die heel lang hebben gebloeid en na het snoeien gewoon een tweede keer gaan bloeien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid