facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smit Fietsen Wilnis

Smit Fietsen Wilnis

Info

Dé fietsenmaker van Wilnis.



"Sinds 18 december 2018 vindt u ons op Dorpstraat 4 te Wilnis"
Adres: Dorpsstraat 4, 3648AH Wilnis
Telefoonnummer: 0279-250360
Stad: Wilnis
Route: Dorpsstraat 4
Postcode: 3648AH



op zoek naar gerelateerd: Nieuwe fiets, Niet elektrische fiets, Batavus elektrische fiets outlet, Blom en Blom fietsen, Fiets huren Mijdrecht, Fietsverhuur Abcoude
Recensies
Wat een top service ,goed en duidelijk geholpen.Heel vriendelijk personeel en heel behulpzaam.100 % tevreden.
Mijn elektrische fiets bij ze gekocht. Goed en degelijk advies gekregen. Na paar weken gaf mijn fiets een storing. Dat werd heel snel door ze opgelost. Net service beurt gehad. Door omstandigheden kon ik fiets niet zelf brengen. de fiets is netjes opgehaald en thuis gebracht. Fijne zaak met fijn personeel.
vriendelijk geholpen ,neemt alle tijd voor een goede uitleg, en om alles af te stellen en een je mag koffie pakken als je dat wil.
Vanmiddag mijn nieuwe fiets mogen ontvangen! Goede service, goede afspraken, vriendelijk personeel en bezorger. Houden de klanten goed op de hoogte met betrekking tot bezorging en komen afspraken na. Goede sfeer in de winkel. Zeker een aanrader en kom absoluut terug voor fiets gerelateerde zaken.
Geweldige zaak! Daardoor druk bezocht maar je wordt er altijd goed en geduldig geholpen. Hele vriendelijke mensen die altijd goed met je meedenken! Een dikke 10!
Wat een geweldige service bij Smit fietsen in Wilnis. Een hard werkend bedrijf die zijn klanten vriendelijke te woord staat en alle tijd voor je hebt. Top kwaliteit van fietsen !!
Je moet soms even op je beurt wachten maar dan krijg je ook degelijk advies. Ze verkopen bij voorkeur Duitse fietsen maar ze leveren desgevraagd ook de bekende NL-merken.
Zeer vriendelijk personeel en goede service bij verkoop
Helemaal top. Goede service, vriendelijk, goedkoop en prima elektrische fietsen.
Goede kwaliteit fietsen. Goede service en bekwaam en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid