facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smienk Trapliften

Smienk Trapliften

Info

Smienk trapliften is gespecialiseerd in gebruikte trapliften van hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Geschiedenis

Ouder worden is prachtig. Maar het brengt soms ook beperkingen met zich mee. Uw benen zijn sneller vermoeid of werken niet meer zo goed mee. In dat geval kan een traplift een enorme uitkomst bieden. Met een traplift blijft elke ruimte in uw huis bewoonbaar en bent u niet afhankelijk van de hulp van anderen.

Gebruikte trapliften

Prettig, dat wel. Maar u maakt zich natuurlijk zorgen over de hoge kosten. Daar heeft Smienk trapliften gelukkig wat op bedacht. Met de verkoop van gebruikte trapliften maken wij een goede traplift voor iedereen bereikbaar. De kwaliteit van onze trapliften is net zo hoog als bij nieuwe trapliften, terwijl het prijskaartje een stuk prettiger is.



"Smienk levert tweedehands trapliften van alle A-merken. Vernieuwd, aan uw situatie aangepast én met garantie. Zo heeft u een betrouwbare traplift voor een scherpe prijs vaak duizenden euro's goedkoper dan een vergelijkbare nieuwe! en blijft uw huis gewoon van u.Smienk, gewoon graag thuis.U kunt onze trapliften bekijken én uitproberen in onze showroom. Maak daarvoor een afspraak via 0341 76 80 71."
Adres: Energieweg 12, 8071DA Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-768071
Stad: Nunspeet
Route: Energieweg 12
Postcode: 8071DA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Elektrische traplift, Prijs tweedehands traplift, Prijs otto traplift, Kost traplift, Tweedehands traplift huren, Traplift snel plaatsen, Kosten traplift wenteltrap, Traplift kopen
Recensies
Lennart en Corstiaan hebben zojuist op zeer professionele wijze een traplift bij mij verwijderd. Na jaren veel plezier gehad te hebben van de traplift was het dan nu toch tijd voor een nieuwe traplift. Ik ben blij met deze jongens, daar zij ook aandacht hadden voor de emotionele waarde die deze traplift voor mij had/heeft! Topkerels!
Maandag kwam de vertegenwoordiger van Smienk trapliften en stelde een mooie oplossing voor van een traplift op de rechte trap van ons huis. Woensdag daarna werd hij al geïnstalleerd. De monteur was keurig op tijd en verrichte een prima job. Perfect en snel gedaan. Alles opgeruimd en wij hadden een mooie stoeltjeslift voor een alleszins redelijke prijs. Smienk heeft het voordeel dat ze betaalbare 2e hands liften leveren van verschillende merken en uitvoeringen. Er is altijd een oplossing voor elke situatie.
Smienk heeft de oude traplift van mijn uitverhuisde moeder netjes gedemonteerd. en ook al bleek de traplift zwaarder gebruikt te zijn dan verwacht, heeft smienk zich aan het beloofde bedrag gehouden. Daarnaast is de klantenservice behulpzaam en reageert vlug, de Monteurs zijn vriendelijk en nauwkeurig in hun werk. Samenvatting: Prima bedrijf
Smienk kon ons geen gebruikte traplift leveren en dus kochten wij vanwege mijn ernstig zieke man een nieuwe voor 3400 euro. Op de vraag of de gaten in onze dure trap na eventuele verwijdering bijgewerkt konden worden was het antwoord “ ja, dat kan eenvoudig, onze monteurs laten dat netjes achter”. De traplift werd geleverd maar de monteur kreeg hem niet aan de gang, zou 10 dagen duren , na enkele telefoontjes werden het 3 dagen. Mijn man is precies 3x boven geweest voordat hij overleed. Contact opgenomen met Smienk om de lift te verwijderen en ze boden nog 1100 euro. Toch akkoord gegaan en nu blijkt na verwijdering de trap voor honderden euro’s beschadigd. Dus uiteindelijk 2300 euro plus beschadigde trap betaald voor 3x naar boven te gaan. Zal U niet aanraden. Ik schrijf niet vaak een review, maar U maakt Uw beloftes niet waar!
Professioneel en empatische monteurs die de traplift hebben gedemonteerd
Smienk heeft snel en keurig een tweedehands traplift geleverd en gemonteerd voor mijn trap! En dat voor een goede prijs. Tevreden!
Corstiaan en Lennart hebben net een traplift vervoer-klaar gemaakt en opgehaald. Zeer vakkundig gedaan, en keurig op tijd!!
Belooft gouden ergens traplift bijna nieuw. Komen binnen krijg je nog maar paar euro. Ook stoel chip niks waard maar zonder wouden ze hem niet maar wat wil feit vergeten ze chip. Echt gouden bergen inruil niks bijna niks geven. Ik doe geen zaken meer met dit bedrijf
Zeer slechte ervaring met onderhoudsbeurt. Kosten € 249. Duur omderhoud alleen poetsen en controle accu exact 10 minuten en daarna 8 minuten administratie. Monteur doet 7-8 klanten per dag. Smienk uitleg gevraagd, vi den hun uitleg normaal ik niet dus. Ga factuur wel voldoen want van tevoren werd gezegd € 240 euro voor half uur tot 3 kwartier en de voorrijkosten. Dat laatste betalen kennelijk dus 7-8 klanten. Jammer, ik had goede dunk van dit bedrijf.
Smienk heeft de traplift van mijn overleden schoonouders in België komen halen aan een correcte 2de handsprijs en een vlotte afhandeling. Deze firma is een aanrader, professioneel, correct en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid