facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SMG Interieur & Afbouw - SMG Installatietechniek

Info

SMG Interieur & Afbouw en SMG Installatietechniek verzorgt de uitvoering van verbouwingen in retail en kantoor. Van voorbereiding tot en met de uitvoering.

Geschiedenis

Store Management Group ontwerpt, begeleidt en voert de verbouw van projecten uit op het gebied van winkel- en kantoorinterieur, installatietechniek en afbouw van winkel- en kantoorpanden.

SMG INSTALLATIETECHNIEK
Op het gebied van installatietechniek heeft ons bedrijfonderdeel SMG Installatietechniek de nodige expertise in huis en speelt daarmee snel en accuraat in op de behoefte vanuit de markt. Naast het leveren van technische installaties voeren wij ook de montage en installatie uit. Onze eigen monteurs worden ingezet bij de montage van elektrotechnische installaties, cv-/AC-installaties en loodgieterswerk in winkel-, bedrijfs- en kantoorpanden.

SMG INTERIEUR & AFBOUW
Ons andere bedrijfsonderdeel, SMG Interieur & Afbouw, is al jarenlang actief in ontwerp en uitvoering van in het oog springende interieurs voor winkels en kantoren en demontage van oude en montage van nieuwe inrichting. Wij kunnen niet alleen de inrichting van uw winkel of kantoor ontwerpen en produceren, maar ook de volledige afbouw verzorgen. Kenmerkend zijn onze flexibiliteit, de mogelijkheid om zelf te produceren en de bijbehorende snelle levering.

ANDERE EXPERTISES
Store Management Group bestaat uit de onderdelen SMG Interieur & Afbouw, SMG Installatietechniek en K3H Projectmanagement. Het totaaltraject van verbouwingen valt binnen de Store Management Group te verdelen in de volgende onderdelen:

Installatietechniek
Interieur & Afbouw
Projectmanagement
Storing- & Serviceonderhoud

Wij beschikken dus ook over een storingsservice die 24 uur per dag bereikbaar is, ook in het weekend!

Adres: Nieuwe Daarlerveenseweg 5, 7671 SK Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546-567756
Stad: Vriezenveen
Route: Nieuwe Daarlerveenseweg 5
Postcode: 7671 SK


Recensies
Ook ik had vanmorgen de vervelende ervaring met een bus van SMG. De bestuurder liet mij niet invoegen na stoplichten bij Nijverdal op de N35, sterker nog; hij gaf bewust gas bij zodat ik enorm in de problemen kwam en met een noodstop mijzelf en anderen in veiligheid moest brengen. Daarna bleef hij bewust naar links sturen tot aan Zwolle zodat ik er niet voorbij kon. Heb het kenteken genoteerd en inmiddels SMG Vriezenveen gebeld met bovenstaande info en zelfs mijn telefoonnummer achter gelaten. Dit rijgedrag bijna poging tot doodslag lijkt mij geen reclame voor Store Management Group. Tot nu toe nog geen reactie mogen ontvangen.
Mongolen op de snelweg, bumperkleven, rechts willen inhalen, groot licht gebruiken. Ga in een ambulance werken ofzo
Prima bedrijf
Hardwerkende mensen
Vertaald door Google Voor Origineel Prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid