facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smeets uitvaartverzorging

Smeets uitvaartverzorging

Info

Sinds 1959 is Smeets uitvaartverzorging een fijne partner in de verzorging van uitvaarten en volledige ontzorging van nabestaanden.

Geschiedenis

Sinds 1959 is Smeets uitvaartverzorging een fijne partner in de verzorging van uitvaarten en volledige ontzorging van nabestaanden. Weet u dat u altijd een vrije keuze van uitvaartverzorger heeft, ongeacht of en waar u verzekerd bent?

Als 4e generatie in ons familiebedrijf verzorg ik samen met ons team vanuit Valkenburg begrafenissen en crematies in Zuid-Limburg.

Wij zijn 24/7 persoonlijk bereikbaar om uw zorgen uit handen te nemen wanneer uw dierbare overlijdt. U kunt uiteraard altijd bij ons terecht als u al vragen of wensen met ons wilt bespreken.



"Familiebedrijf gespecialiseerd in het begeleiden van families bij het verzorgen van een mooi, passend afscheid. Werkzaam in geheel zuid-limburg. Wij beschikken over een eigen uitvaartcentrum met rouwkamers, afscheidsaula en koffietafel/borrelfaciliteiten"

"Familiebedrijf gespecialiseerd in het begeleiden van families bij het verzorgen van een mooi, passend afscheid. Werkzaam in geheel zuid-limburg. Wij beschikken over een eigen uitvaartcentrum met rouwkamers, afscheidsaula en koffietafel/borrelfaciliteiten"
Adres: spoorlaan 29, 6301 GB Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0031-43 60 901 60
Stad: Valkenburg
Route: spoorlaan 29
Postcode: 6301 GB



op zoek naar gerelateerd: Beutels begrafenissen Hasselt, Begrafenissen Donkers, Uitvaart Wendelen, In Memoriam Hasselt Smeets, Uitvaart Donkers Hasselt, Recente overlijdensberichten Hasselt, Condoleance Valkenburg, Uitvaart Reweghs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uitvaartstudio Uitvaartstudio 3 km Veer zie onder de ondrök van de groeten betrokkenheid de Fem en daarom wordt de uitva...
Recensies
Uitvaartverzorging Smeets Valkenburg De uitvaartlocatie ’t Sterrenhuys is een zeer smaakvol ingerichte omgeving. Ondanks de ligging achter de huizen straalt de plek van buiten en van binnen een serene rust uit. Prachtig. Wij werden hier op een keurige wijze ontvangen en te woord gestaan en er werd optimaal begrip getoond voor onze eigen wensen voor de uitvaart van mijn moeder. De directeur Mariëlle van der Heyden heeft ons tekst en uitleg gegeven over alle opties en was van begin af aan duidelijk over de te verwachten kosten van een en ander. De plechtigheid zelf werd mede door haar toedoen op discrete wijze, een memorabele gebeurtenis. Kortom, je denkt er liever niet van tevoren over na, maar wanneer je een begrafenisondernemer nodig hebt kan ik deze van harte aanbevelen.
Erg tevreden over het contact bij het regelen en de manier waarop de uitvaart van mijn moeder uitgevoerd werd. Naar wens, zoals mam het ook had gewild. Men luistert goed en doet wat mogelijk is. Eerlijk en transparant.
Alles keurig verzorgd tegen de vooraf overeengekomen prijs. Super tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid