facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smeets Electro

Smeets Electro

Info

Of het nu om een nieuw netwerk, de beveiliging van uw woning of problemen met de bedrading gaat: wij verzorgen uw elektro- technische installaties op maat.

Geschiedenis

Onze werkwijze is transparant: na de situatie ter plekke bekeken te hebben, volgt er eerst een vrijblijvende offerte. Bent u akkoord? Dan gaan wij aan de slag!

Smeets Electro staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. En als u ons nodig hebt, staan wij voor u klaar. Bij een storing zijn wij via de 24 uur service op ieder moment van de dag bereikbaar.
Wij nemen u graag de zorg uit handen op het gebied van:

- Elektrische installaties
- Woningbouw
- Utiliteitsbouw
- Industriële installaties
- Beveiliging
- Data/telecom
- Zonnepanelen


Precies weten wat zonnepanelen in uw situatie kunnen betekenen? Dan verwijs ik u graag door naar onze website. Hier kunt u vrijblijvend uw persoonlijke Zonneplan aanvragen.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.zonneplan.nl

Adres: Leppingtonstraat 9, 6067 HZ Linne
Telefoonnummer: 0475856453
Stad: Linne
Route: Leppingtonstraat 9
Postcode: 6067 HZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Zonnepanelen aangeschaft via Zonneplan,zeer tevreden en prima service mbt uitleg aanschaf en begeleiding.deze worden door Smeets Electro uit Linne in opdracht van Zonneplan geplaatst en aangesloten. Dit alles is zeer naar tevredenheid uitgevoerd door de monteurs, alles in goed overleg. de mannen zijn erg vriendelijk en werken op een snelle en efficiënte manier door zodat alles naar wens wordt geplaatst. ze ruimen alles mooi op en leveren alles perfect af,en de uitleg achteraf was niet erg duidelijk de 1e keer en werd het nogmaals duidelijk opnieuw uitgelegd.alles mooi achter gelaten .de combinatie van Zonneplan en Smeets Electro samen een zeer kundig en strak plan . zeker een aanrader om reclame voor te maken.
Zonnepanelen aangevraagd via Zonneplan. Na goedkeuring werd er al snel contact met mij opgenomen door Smeets Electro om een afspraak te plannen voor het plaatsen van de panelen. Afspraak gemaakt en Smeets Electro was op het afgesproken tijdstip aanwezig. Panelen werden zorgvuldig uit de verpakking gehaald en met precisie op ons dak geplaatst. Dit ging sneller dat ik had verwacht van te voren. Ook het aansluiten op de meterkast ging in goed overleg met de electromonteur erg snel en goed. Wij zijn erg tevreden over de service van Zonneplan en vooral Smeets Electro bij het plaatsen en aanslutien van de panelen. Een aanrader voor ieder ander die ook zonnepanelen wil hebben!!!
Via Zonneplan werden door Smeets Electro op 15 januari jl. de zonnepanelen geplaatst. Wij zijn vol lof over de manier van afspraken nakomen en hoe de werkzaamheden door de medewerkers zijn uitgevoerd! Het meedenken over de mogelijkheden en plaatsing, o.a. monteren omvormer en de installatie in zijn algemeen waren erg fijn. Ook de uitleg achteraf was prima geregeld en nadien ook nog op filmpjes terug te zien. Fijne betrokken medewerkers en een prima communicatie met het bedrijf! Aanbevelingswaardig!
Goed bedrijf snelle service
Op 11-12-2018 tien zonnepanelen geplaats door de firma Electro Smeets uit Linne i.o.v. Zonneplan. Dit alles is voortreffelijk, netjes en op een vriendelijke manier gedaan door de heren monteurs. Goede uitleg en perfecte aflevering.
Op 17 December 2018 vroeg in de morgen om 0.715 uur staat de fa: Smeets met 3 monteurs aan de deur. De geplande zonnepanelen worden vandaag gelegd. De kennismaking met de monteurs was prima, duidelijke uitleg wat er staat te gebeuren en wie wat gaat doen. Twee monteurs op het dak en de electroman gaat het elektrogedeelte voor zijn rekening nemen. Om 09.55 uur melden zij zich af dat de klus geklaard is. Alles is naar wens verlopen en het geleverde werk zag er verzorgt uit, ook een duidelijke uitleg hoe zonnepanelen en de omvormer werken. Wij zijn heel tevreden hoe netjes en veilig deze mensen het werk hebben opgeleverd.
een maand geleden zijn bij mij 12 zonnepanelen geplaatst. Dat gebeurde na prima overleg over het hoe en waar. Op deskundige wijze waren de werkzaamheden rond het middaguur gereed. Alles was keurig opgeruimd, zelfs de zolder kreeg een extra stofzuigbeurt. Er volgde nog een uiteenzetting omtrent de omvormer, de manier waarop ik resultaten kon zien etc. Ik kan deze supervriendelijke werknemers die bij mij hebben gewerkt, ten zeerste aanbevelen. Jan v.d.Sterren
Zonnepanelen aangeschaft bij Zonneplan. Deze zijn door firma Smeets Electro, gevestigd in Linne, geplaatst. De monteurs waren op het afgesproken tijdspit aanwezig. Eerst een rondgang met uitleg hoe een en ander die dag zou verlopen. Goed overleg gehad met de monteur die de installatie binnen deed plaatsen. Hij adviseerde mij om voor een andere omvormer te kiezen daar ik binnenkort overstap op 3 fase aansluiting. Na overleg met zonneplan en Smeets wordt dit gewijzigd waardoor ik optimaal kan genieten van mijn zonnepanelen. Klasse. Na afloop is alles keurig opgeruimd. Bij deze beveel ik dan ook firma Smeets iedereen aan.
Gisteren is Smeets Electro Zonneplan langs geweest om zonnepanelen te leggen. Leuke mannen die van doorwerken houden. Alles was prima, helaas 1 paneel te weinig bij maar daar konden ze niks aan doen. Deze wordt zsm nageleverd. Ze bellen vtv als ze komen en binnen 3 uur lagen er 11 panelen op dak en was alles geinstalleerd. Prima bedrijf! Enige Minpunt: hele slechte communicatie vanuit het kantoor van Smeets Electro.
Zonnepanelen aangeschaft via Zonneplan, zeer tevreden en prima service m.b.t. uitleg aanschaf en begeleiding. Deze worden door Smeets Electro uit Linne in opdracht van Zonneplan geplaatst en aangesloten. Dit alles is zeer naar tevredenheid uitgevoerd door de monteurs, en alles in goed overleg. De mannen zijn erg vriendelijk en werken op een snelle en efficiënte manier. Ze ruimen alles mooi op en leveren alles perfect af,en de uitleg achteraf was prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid