facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smederij A. Groen

Smederij A. Groen

Info

Welkom op de pagina van Smederij A. Groen.

Wij maken diverse producten op maat. Zoals: tafelonderstellen, stalen deuren, verlichting en nog veel meer.



"Op maat gemaakte stalen deuren voor binnen en buiten"
Adres: Westeind 161, 3351 AN Papendrecht
Telefoonnummer: 0622696555
Stad: Papendrecht
Route: Westeind 161
Postcode: 3351 AN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Industriële kozijnen, Stalen pui met openslaande deuren, Tekening stalen deur, Rolslot in stalen kozijn, Rolslot stalen deur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Rivierendriesprong B.V. De Rivierendriesprong B.V. 1 km super bedrijf, vriendelijk personeel. goede service
AggregaatService Nederland AggregaatService Nederland 2 km Gespecialiseerd in service-, onderhoud- en revisie van vrijwel alle soorten aggregate...
Scheepswerf Gebr Matena bv Scheepswerf Gebr Matena bv 3 km Scheepswerf
Boskalis Boskalis 4 km Royal Boskalis Westminster N.V. is a leading global dredging and offshore contractor ...
Recensies
Hebben voor ons een taats deur, schuifdeur / boekenkast en stalen trapleuning geleverd en geplaatst , ouderwetse topkwaliteit, communicatie en levertijd kan wat beter maar de mannen hebben het druk en dat is vaak een goed teken !
1 april gebeld met de firma groen, de stalen achterpui lekt nog steeds, plechtige belofte dat er terug gebeld zou worden, maar helaas tot op heden wederom niets mogen vernemen van de heren. Wat is dat toch iedere keer dat jullie wat beloven en het vervolgens weer niet nakomen? Misschien spoort deze review jullie aan om als nog contact op te nemen.
Normaal gesproken schrijf ik geen slechte reviews. Aangezien ik ook zelfstandig ondernemer ben vind ik het een lastige beslissing een slechte review te schrijven, maar bij de Firma Groen heb ik zulke slechte ervaringen dat ik toekomstige opdrachtgevers wil waarschuwen. De eerste indruk van de Firma Groen is goed, leuke werkplaats, aardige mensen. Offerte aangevraagd voor een stalen entree. Vervolgens krijg je een lastig te doorgronden offerte, niet echt handig, maar ok. Opdracht gegeven en vervolgens is het wachten, na ca 4 maanden wachten telefonisch contact opgenomen wanneer er wordt geleverd, mails worden namelijk niet beantwoord. De toegezegde leverweek wordt zonder mij te informeren uiteindelijk met vijf weken overschreden, maar als het product goed is wordt de slechte communicatie snel vergeten. Hoe teleurstellend was het eindresultaat! Deur niet haaks, onderdelen te kort, vergeten of scheef gemonteerd, slecht gekit, etc. Het is stuitend hoe de Firma Groen dit zo durft op te leveren. Vervolgens begint het getrek om de punten opgelost te krijgen. Mijn mails worden wederom niet beantwoord, dus bellen om de boel op gang te krijgen. Uiteindelijk heb ik de Firma Groen officieel in gebreke moeten stellen om de boel vlot te trekken. Vandaag zijn de punten voor zover mogelijk opgelost. Nog steeds niet volledig tevreden, maar op een gegeven moment ben je er klaar mee. We zijn 7 maanden verder! Ik vind het volstrekt onbegrijpelijk dat een bedrijf zo met zijn klanten omgaat. Dat een klus een keer minder gaat kan gebeuren, maar zorg dat je wel in gesprek blijft, duidelijk bent en vooral je afspraken nakomt!
Top bedrijf. Zeer goed en vakkundig geholpen. Zeker een aanrader. Chapeau.
Smederij Groen helpt mij als meubelmaker al jaren met voor anderen soms onmogelijke klussen. Ik wordt altijd snel en netjes geholpen en het belangrijkste is dat het ook gewoon direct goed gebeurd! Voor mij is dit erg belangrijk omdat ik dan zelf niet voor schut kom te staan bij mijn eindklant. In de werkplaats staan nette jongens die altijd meedenken aan een juiste, stevige en mooie oplossing. Officieel kom ik uit Papendrecht maar ben ik ongeveer 2 jaar geleden verhuisd naar Hilversum, tóch kom ik ondanks de afstand steeds graag terug naar mijn oude en vertrouwde smederij!
Wij hebben bij Smederij Groen een vast paneel met schuifdeur op rails aan het plafond laten maken en plaatsen tussen onze woonkamer en keuken. Maatwerk Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Topwerk is afgeleverd! Genieten nu van de aanwinst in onze woning.
Deze week een deur bij ons geplaatst. Heel professioneel. Snel. En goed advies voorafgaand gekregen. Net als de glaszetter waar ze mee werken.
Voor onze keuken waren we op zoek naar smeedijzeren keukengrepen, zo kwam ik via google bij Smederij Groen terecht. Fantastisch mooie grepen, handcrafted, helemaal op de verschillende maten gemaakt zoals ik ze wilde hebben. Snel geleverd, Top kwaliteit!!
Ik heb het idee dat je als "kleine"klant niet meer gezien word....de vorige keer toen ik een kapje voor de foliere heb laten maken was het al een gebed zonder eind voor ik hem had en nu wordt er alweer niet gereageerd op een mailtje met een prijs opgaaf.....jammer dan maar uitwijken naar een andere smederij......
Wilde graag een saté barbecue bij deze firma laten maken. Bij mijn eerste bezoek werd mij verzocht later terug te komen omdat men aan het eten was. Later terug gekomen en alsnog een prettig gesprek gehad en een aanvraag ingediend voor een offerte. Deze offerte liet op zich wachten. Na ca 1 week een herinnering per email gestuurd waar niet op gereageerd werd. Bij telefonische navraag een paar dagen later alsnog de belofte gekregen dat de offerte de week erop klaar zou zijn. Ook dit werd niet nagekomen. Uiteindelijk voor een alternatief gekozen en mijn aanvraag per email afgemeld. Ook hier geen enkele respons op gekregen. Een wat mij beteft een teleurstellende en niet commerciële gang van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid