facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SMC Hollandpark

Info

Sport Medisch Centrum Hollandpark is een moderne professionele fysiotherapie praktijk gevestigd in het Medisch Centrum Hollandpark welke tezamen met Huisartsenpraktijk Hollandpark u voorziet van de beste topzorg! U bent dan ook van harte welkom!

Adres: Willem Dudokhof 93, 1112 ZA Diemen
Telefoonnummer: +31202443263
Stad: Diemen
Route: Willem Dudokhof 93
Postcode: 1112 ZA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: SMC Diemen, Fysiotherapie Diemen, SMC Diemen team, Manueel therapeut Diemen, fysiotherapie diemen-zuid, Fysio Diemen-Noord, Fysio Holland Park Diemen, Huisartsenpraktijk Holland Park
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SMC Diemen SMC Diemen 1 km Alyssa Meinders is mijn topper en een aanwinst voor SMC Diemen. Zij luistert goed naa...
Recensies
Ik kom nu voor langere tijd bij fysiotherapeut Philipp van SMC Holland Park en ben meer dan tevreden over zijn kundige behandeling. Door fibromyalgie heb ik vrij complexe pijnklachten waar andere fysiotherapeuten nooit grip op konden krijgen. Met de hulp van Philipp gaat het langzaamaan beter met mij! Iedere behandeling bespreken we waar op dat moment de meeste klachten zitten, en past hij zijn behandeling aan naar wat mijn lijf nodig heeft. Ik voel me gehoord en serieus genomen, en dat is zeldzaam met een aandoening als fibromyalgie. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen!
Ik heb al sinds 2017 chronische nekklachten. Al jaren overal geweest en veel fysiotherapeuten bezocht. Niets heeft geholpen totdat ik Philipp tegenkwam. Door zijn holistische manier van kijken en behandelen van het lichaam ben ik eindelijk, na 4 jaar, pijnvrij. Er moet nog veel gebeuren, maar dit is de eerste keer dat ik sinds 2017 geen pijn voel. Voor mij was het echt een wonder, want ik had 24/7 pijn. Ik raad Philipp dus ten zeerste aan. Hij heeft veel kennis van zaken. Hij is fysiotherapeut geweest in Duitsland en neemt invloeden van andere landen over. Zijn inzichten heb ik tot nu toe weinig gezien. I have had chronic neck pain since 2017. Been everywhere for years and visited many physiotherapists. Nothing helped until I ran into Philipp. Because of his holistic way of looking at and treating the body I am finally, after 4 years, pain free. There's still a lot to do, but this is the first time I haven't felt pain since 2017. For me it was really a miracle because I was in pain 24/7. So I highly recommend Philipp. He is very knowledgeable. He has been a physiotherapist in Germany and takes influences from other countries. I have not seen much of his insights anywhere else until now.
Ik ben nu al een paar keer behandeld door Philip en ik ben meer dan enthousiast. Geen short-cut met dry needling, waar ik in het verleden door andere therapeuten meerdere malen mee ben behandeld, maar verder kijken dan alleen de zere plek. Philip heeft heel veel kennis van zaken en stippelt een plan uit waar hij zich aan houdt wanneer dit besproken is. Buiten dat is hij ook heel gezellig persoon.
Philip Giesen is een zeer professionele aardige fysiotherapeut. Hij kijkt eerst heel goed naar welke behandeling er bij je past. Vertelt duidelijk wat de verwachtingen zijn en evalueert geregeld. Philip kijkt verder dan alleen naar het te behandelen lichaamsdeel, hij probeert ook te kijken waar het vandaan komt. pakt dat dan ook aan en geeft oefeningen mee. Eigenlijk in één woord, TOP therapeut!!
Fijne fysiotherapie praktijk. Er wordt actief in de sportruimte gewerkt aan je herstel. Met fysio Joris 5 maanden gewerkt aan verbetering van conditie/uithoudingsvermogen na Covid. Er wordt actief nagestreefd om je einddoel te behalen. Als er problemen tussendoor ontstaan, worden deze direct aangepakt door een behandeling of extra oefeningen. Joris maakte de trainingen uitdagend op het juiste niveau.
Zeer goed behandeld door Joris, had enorme last van tintelingen in de hand en na 1 behandeling volledig klacht vrij ! Zeer bekwame fysiotherapeut die goed weet wat hij doet !
Joshua heeft mij enorm goed geholpen. Niet alleen ben ik van mijn problemen af, mijn algemene conditie en kracht is verbeterd. En ik ben enorm gemotiveerd om zelf door te gaan. Hij was daarbovenop ook nog eens enorm grappig. Harstikke top!
Zeer blij met onze fysiotherapeut Philip van SMC Diemen. Een hele capabele fysiotherapeut met veel inzichten en kunde. Ik kan Philip en trouwens de hele praktijk aan iedereen aanraden die met een klein pijntje of met serieuze blessures te kampen heeft. Ik en mijn vrouw zijn al jaren tevreden cliënten van SMC Diemen en blijven dat zeker.
Phillipe helpt mij en mijn man er iedere keer weer “bovenop”. Super fijne fysiotherapeut met een brede kennis over het lichaam en therapieën. Ik raad hem bij iedereen aan. Best so far!
Joshua heeft mij zeer snel van de 24/7 pijn in de bovenarm afgeholpen. Wat een opluchting is dit. Hij legt alles heel duidelijk uit en is erg vriendelijk. Ik ben zeer tevreden. SMC Holland Park fijne praktijk!!!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar SMC Hollandpark met het openbaar vervoer


Diemen, Station Diemen-Zuid 210 meter
50
53
Diemen, Station Diemen Zuid 220 meter
44
N87
Diemen, Station Diemen Zuid 240 meter
44
N87
Diemen Zuid 290 meter
Sprinter
Amsterdam, Hogeschool InHolland 350 meter
44
N87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid