facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SmartProFix

SmartProFix

Info

Werkt uw smartphone/tablet niet naar behoren? Heeft uw smartphone een defect scherm? Of is uw batterij aan vervanging toe? Neem dan contact op.

0628641031

Adres: Diemerplein 170, 1111JD Diemen
Telefoonnummer: 0628641031
Stad: Diemen
Route: Diemerplein 170
Postcode: 1111JD


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Proresell.nl Proresell.nl 2 km Slechte service. Klantenservice is niet bereikbaar en ook telefonisch is er geen cont...
Tele2 Nederland Tele2 Nederland 2 km Ze zijn deze ene ster niet kwijt; oplichters zijn het: Ik ben er al maanden mee bezi...
Recensies
Ik heb m’n telefoon daar laten repareren want hij crashte de hele tijd. Alleen in plaats van het te repareren hebben ze alles gereset zonder mij te vragen. Ik had geen back up nog gedaan, zo alles is weg. Ik zou het niet aan raden om hier te komen.
Het scherm van de I pad van mijn zoontje moest vervangen worden. De jongeman heeft het vakkundig en snel kunnen oplossen. Daarnaast ook heel vriendelijk!
Ik kwam hier voor beeldscherm reparatie en wat een lieve mensen werken hier! Je voelt en merkt aan alles dat de mannen het werk met plezier doen! Binnen een halfuur was mijn beeldscherm weer gemaakt en kon ik weer verder! Heren: heel erg bedankt voor deze topservice!
Ben nu een paar keer met problemen geweest, maar elke keer prima opgelost!!! Snel en plezierig geholpen.
Strijders, mijn telefoon werkt weer als een paard.
Top service. Mijn scherm van mijn telefoon was helemaal zwart en hij reageerde nergens op. De verkoper bij de winkel had het binnen 30 minuten gerepareerd zonder kosten in rekening te brengen. Top service en eerlijk. Dankjewel Amazing service. My screen was all black and I couldn't use my phone anymore. The guy at the shop fixed it in 30 minutes without charging costs. Thank you
Hele fijne service en erg klantgericht. Heb hier mijn oude iPhone verkocht en voor mijn nieuwe een schermpje er op laten zetten. Perfecte service en afhandeling!
net snel mijn scherm laten repareren was binnen 15 min, klantvriendelijk echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid