facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smartphone Repair Hoorn

Smartphone Repair Hoorn

Info

Met professionele apparatuur en gecertificeerd personeel zijn wij in staat om u smartphone, tablet of computer vakkundig te repareren!

Geschiedenis

Smartphone repair is al jarenlang gespecialiseerd in Smartphone reparatie en iPad reparatie. Smartphone repair zit vanaf december 2013 in het centrum van Hoorn op een toegankelijke locatie. Onze klanten kunnen met of zonder afspraak binnen lopen. De meeste reparaties zijn binnen half uur klaar. Op onze website kunt u de actuele reparatie prijzen vinden. Onze monteurs staan klaar om U zo snel mogelijk te helpen bij een Smartphone reparatie en iPad reparatie. Onze klanten kunnen in die tijd even een rondje lopen door de stad of een lekker bak koffie of thee drinken bij ons in de winkel.

Smartphone repair gebruikt uitsluitend originele onderdelen met garantie. Bij ons is het doel om alle reparaties uit te voeren terwijl onze klanten wachten zodat er geen wachtlijsten ontstaan. De meeste reparaties zijn daarom ook “Klaar terwijl u wacht”. Als een reparatie meer tijd nodig heeft voor een uitgebreider onderzoek dan communiceren wij aan onze klanten hoe lang het maximaal kan duren. Meestal is dit niet langer dan 3 dagen. Naast Smartphone reparatie en Tablet reparatie kunnen onze monteurs alle andere Apple producten repareren. Voor een iPod reparatie, MacBook reparatie en iMac reparatie kunt u ook bij Smartphone reparatie terecht. Voor leuke accessoires en gadgets kunt u ook terecht in onze winkel in het centrum van Hoorn. We hebben een ruim aanbod hoesjes, kabels en opladers. Ook al heeft u geen Smartphone reparatie of iPad reparatie nodig, dan kunt u voor leuke accessoires of gadgets bij Smartphone repair terecht. Onze assortiment wordt regelmatig vernieuwd en bijgevuld met nieuwe gadgets. Kom snel naar de Kleine Noord 1 in Hoorn en beleef de unieke service van Smartphone Repair!

Adres: Kleine Noord 1, 1621JD Hoorn
Telefoonnummer: 0229217653
Stad: Hoorn
Route: Kleine Noord 1
Postcode: 1621JD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Phone Plus Phone Plus 278 meter Supergoede service! Ook superaardig, behulpzaam en bekwaam. Kennis van zaken. Echt e...
iReparatie Hoorn iReparatie Hoorn 2 km We zijn een groep gepassioneerde telefoon en tablet reparateurs. Wij repareren alle m...
I-Repair4U smartphone reparatie te Hoorn I-Repair4U smartphone reparatie te Hoorn 2 km Smartphone, tablet en laptop reparatie en het verkoop van accessoires hiervoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid