facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smartpark Gemert

Smartpark Gemert

Info

Smartpark Gemert is een bedrijventerrein in Gemert. Slim, toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services.

Geschiedenis

SmartPark Gemert.
Strategisch de slimste locatie om te ondernemen

Smartpark Gemert is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling van circa twintig hectare in Gemert. Slim, toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services die u wenst om uw bedrijf succesvol te ontwikkelen. Midden in Brainport en grenzend aan de Agrifood Capital regio Noordoost-Brabant. In een gemeente met een doordachte en succesvolle economische agenda die aansluit bij de ‘Economische agenda de Peel 2016-2020’. In een groene omgeving, in een dorp van formaat, met alle voorzieningen in de buurt. Waar het ook nog eens erg prettig wonen en leven is.

Hightech, mobility, health, design, agrifood: de marktleiders in deze sectoren bevinden zich allemaal in clusters in een cirkel rondom Smartpark Gemert, op slechts een klein halfuur rijden! Vanuit Smartpark Gemert kunt u als toeleverancier, of als afnemer, dus letterlijk alle kanten op. Ook als u wilt groeien, want Smartpark Gemert is flexibel en biedt ruimte aan grote en kleine bedrijven én maakt het heel eenvoudig om bedrijfsoppervlakte in de toekomst uit te breiden. Smartpark Gemert geeft op creatieve, innovatieve en themagerichte wijze inhoud aan de invulling van deze slimme locatie. Zo is Agri Green Boulevard het kloppend hart van Smartpark Gemert en heeft Business Center Gemert alles in huis voor goed ondernemerschap en het leggen van verbindingen tussen alle ondernemers op Smartpark Gemert. Smartpark Gemert verwelkomt dan ook bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren en branches die kansen willen benutten in de maakindustrie.

Adres: Oost-om 59, 5422 VX Gemert
Telefoonnummer: 06 292 59 868
Stad: Gemert
Route: Oost-om 59
Postcode: 5422 VX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creative Production BV Creative Production BV 278 meter Mooi bedrijf voor jou toekomst
Artop van binnen en van buiten Artop van binnen en van buiten 483 meter Zeer fijn bedrijf om mee samen te werken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid