facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SmartLinks

SmartLinks

Info

SmartLinks, praktijk voor hoogbegaafdheid. Begeleiding voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Zowel individueel als in groepsverband.

Geschiedenis

SmartLinks, praktijk voor hoogbegaafdheid. Begeleiding voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Individueel als in groepsverband, trainingen en workshops. Gelukkighbkidsgroep in de leeftijdsgroepen van peuter, onderbouw, middenbouw, bovenbouw en pubers.

Eerste woensdag van de maand gratis open inloopochtend van 9.00-11.00 uur. Voor ouders, opa's en oma's, familieleden, docenten en andere geïnteresseerde met vragen over hoogbegaafdheid. De koffie en thee staan klaar!

Hartelijke groet, Nicole Links

Gratis parkeren boven aan de dijk!



"SmartLinksDe Engelse vertaling van het woord Smart bevat woorden die voor mij hoogbegaafdheid weergeven; bijdehand, slim, gevat, keurig, knap, wijsneus maar ook pijn hebben of beledigd voelen. Links is de link die ik wil leggen tussen hoogbegaafdheid en jezelf. Wie ben jij en hoe functioneer jij het allerbeste met alle kwaliteiten en valkuilen die hoogbegaafdheid met zich meedraagt.Ik neem jou, als hoogbegaafde, ouders, opa’s en oma’s, docenten en andere professionals, in mijn praktijk graag mee op reis in het land van hoogbegaafdheid. Om samen je prachtige kwaliteiten weer te ontdekken waardoor je goed kan functioneren waar je ook bent. Dit kan in groepsverband of individueel net waar de behoefte ligt."
Adres: Sleeuwijksedijk 13, 4251 XA Werkendam (gemeente)
Telefoonnummer: 0655107555
Stad: Werkendam
Route: Sleeuwijksedijk 13
Postcode: 4251 XA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stolk Techniek & Service Stolk Techniek & Service 2 km Fijn bedrijf met goede communicatie en snelle service. We hadden een spoed klus voor ...
SDK Diesel Support B.V. SDK Diesel Support B.V. 2 km SDK Dieselsupport B.V. is uw adres voor vakkundige en betrouwbare dienstverlening voo...
Werkendamse Metaal Handel Werkendamse Metaal Handel 3 km Eerlijke prijzen, geeft de hoogste prijs voor uw ingeleverde oud ijzer in de omstreke...
BaCo Trucks & Trading BV. BaCo Trucks & Trading BV. 3 km Zeer vriendelijke verkoper, alles werkte zoals besproken, graag weer.
Debby Tol Training Debby Tol Training 3 km Trainer & coach ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.
Recensies
Wat een super plek voor kinderen met hoogbegaafdheid. Eindelijk even niet anders zijn dan de rest. Gewoon lekker jezelf zijn met alle mogelijkheden om je te ontwikkelen. Ondertussen zorgt Nicole erg met al haar kennis, ervaring, warmte en geduld voor dat ieder kind stappen kan zetten in: zichzelf leren kennen, sociale en cognitieve ontwikkeling en zelfvertrouwen. Echt een aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid