facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smart-trade

Smart-trade

Info

Smart-trade is fabrikant van kwalitatief, hoogstaande wellness producten zoals Barrelsauna's, Saunapod's, Hottubs en aanverwante artikelen.

Geschiedenis

Smart-trade is fabrikant van kwalitatief, hoogstaande wellness producten zoals Barrelsauna's, Saunapod's, Hottubs en aanverwante artikelen.



"Barrelsauna is de enige sauna- en hottub-fabrikant in Europa die maatwerk levert, direct vanuit onze eigen fabriek in Waardenburg.Doordat onze sauna‘s recht van de werkplaats komen, kunnen wij uniek maatwerk bieden voor dezelfde prijs als de saunadealer zou betalen. Wij maken écht vakmanschap voor iedereen binnen handbereik.Wij maken de barrelsauna of hottub die perfect bij jou en je behoeftes past. Maak jouw ultieme ontspanning compleet: in je eigen achtertuin, op een vakantiepark of bij jouw huisje in de bergen."
Adres: Filipsweistraat 7, 4181 CH Waardenburg
Telefoonnummer: +31 (0)85 876 92 13
Stad: Waardenburg
Route: Filipsweistraat 7
Postcode: 4181 CH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Wij hebben de de sauna barrel en hottub gekocht 1 januari en voor de locdoun geleverd gekregen,een tijdje moeten wachten op de levering maar als je belde kreeg je steeds correcte info alles werd mooi afgeleverd. En hebben er al zeer veel plezier aan beleefd wij zouden het zeker opnieuw kopen bij hun .ps het raam Van de sauna kachel is nog steeds helder, met een herbruikbare tas vol met hout heb je genoeg om een sauna te nemen je hebt echt niet veel hout nodig .
Besteld in oktober 2022, nog altijd geen sauna en altijd een ander excuus waarom die niet gebouwd kan worden. Zelfs al voorgesteld om het deel dat al klaar is op te sturen als extra kost voor mij, geen reactie tot ik een terugbetaling aanvraag. Tot op heden was me beloofd dat vorige week het uitbetaald ging zijn, nog altijd niet... Indien wel pas ik mijn sterren aan. Dit is de 2de Barrelsauna die ik besteld, ervoor had ik goede ervaring maar na COVID is het daar fout gelopen vermoed ik. Goede communicatie zou het oplossen maar vaak geen reactie op mails/telefoons helpt niet. Ook niet probleemoplossend denken door bv andere kachels met meerprijs aan te bieden. Heb het idee dat ze liever niet leveren dan wel, is er wat meer gaande !? Ik zou toch goed nadenken als toekomstige koper of ik mijn geld hier nog zou durven parkeren aangezien er helemaal geen zekerheid meer is met dit bedrijf. Was in het verleden lovend over hun producten en voor hun al meer dan 3 bestellingen bezorgd, hoop dat ik nu mensen kan waarschuwen dat het bedrijf fout aan het gaan is...
Op dit moment krijgen ze 2 sterren. 25 februari een hottub besteld. Levertijd zou zijn 5 a 6 weken. Deze waren inmiddels voorbij. Bericht via de website gestuurd. Werd snel opgepakt. Er waren wat problemen met de kunststof bak. Kan gebeuren. Dus was nog niet in productie. Paar weken verder gebeld. Kregen we een e-mail dat de hottub de week erop door de vervoerder naar verwachting zou worden opgehaald. De vervoerder zou contact met ons opnemen Bijna 2 weken verder nog geen belletje gehad van de vervoerder. Inmiddels een reactie gestuurd op de eerdere ontvangen mail van hun. En contactformulier op de website ingevuld. Tot op heden geen reactie Helaas telefoon wordt ook niet opgenomen.
Sauna besteld op 1 november 2022, de levertijd werd toen geschat op 6 tot 8 weken. Inmiddels bijna 8 maanden verder en nog steeds geen sauna. Ondanks regelmatig contact is er steeds weer een andere reden om niet te produceren geen vooraad, ziekte, ... Op deze manier doe ik liever geen zaken en kan ik de firma niet aanraden.
19 mei 2022 een sauna besteld, 1 juni 2022 alles betaald. Veel beloftes , telefonisch niet bereikbaar. Vandaag 1 jaar later zou de levering er dan eindelijk zijn. Een dag vrij genomen,maar helaas geen sauna geleverd. Maar wanneer dan ????
Ondanks alle review commentaren met 1* ivm lange levertijden, hoop ik hier spoedig een 5* review commentaar te kunnen schrijven van een uiterst tevreden klant met een tijdig geleverde Hottub.... Ik houd jullie op de hoogte. M'n bestelling is al 2 februari '23 bevestigd, de voorbereidingen voor plaatsing al ver klaar. Contact leggen blijkt telefonisch moeilijk te verlopen. Ik verwacht reactie op m'n email die ik vandaag verstuurd heb. L. De Inmiddels is het juni en heb tussentijds nog een email gestuurd over wanneer de levering is te verwachten. Een antwoord of reactie blijft uit. Het gaat stilaan richting een half jaar dat ik wacht op de levering. Alles is reeds betaald....moet ik mij serieus zorgen beginnen te maken? Of komt er toch nog een verlossende bericht. 1 ster in de min dan toch.... Ik ben zeer benieuwd..... gr. L De
Ik zou het niet doen. informatie op de website klopt niet, levertijden 6-9 weken verlengt ivm corona kloppen niet. Het heeft bijna een jaar 50 weken geduurd voordat de sauna compleet geleverd is. eerst corona, vervolgens de leveranciers, alles werd aangehaald als rede, zelfs dat het zo druk was met andere bestellingen dat ze langere levertijden halen. Echter wel een black friday deal erin gooien natuurlijk. Ik heb 3 "definitieve" data doorgekregen waarop de sauna in productie zou gaan. Communicatie is zeer slecht niet aanwezig. Ik heb altijd zelf contact moeten opnemen om de status van de productie na te vragen. Kwaliteit valt ook tegen, veel onderdelen waren niet glad en het lijkt of de afkeur stukken hout ook gebruikt moeten worden. Op de site staan fotos van de sauna's zoals ze eruit KUNNEN zien. bank afwerkschotten en rugleuningen zijn bijv niet standaard inbegrepen ze staan overigens ook nergens als optie/accessoire op de website vermeld, ondanks dat ze niet als optie in de bouwhandleiding staan vermeld. Was er niets positiefs? ja de prijs was erg positief en alle delen paste goed in elkaar. De kachel is geupgrade naar een iets fraaier model ivm leverproblemen, maar had ik mijn poot niet stijf gehouden dan had ik waarschijnlijk nog zitten wachten tot de bestelde kachel eens geleverd zou worden. Kortom, mocht ik nu weer een sauna bestellen, dan betaalde ik liever 1000,- meer bij een ander bedrijf...
Edit: Ondertussen ook de sauna ontvangen en inmiddels al in gebruik. Met 2 man in elkaar gezet wat prima te doen is met een opzich duidelijke handleiding. Soms even bellen voor een extra verduidelijking was nodig maar deze vragen en tips nemen ze mee in hun verbeteringen. Het hout is van goede kwaliteit waar je wel de onderste planken even moet uitzoeken. Bij ons hadden ze het er wel opgeschreven maar dit hebben wij te laat gezien. Nu is er bovenin een plank met een wat grotere naad sluit wel af, dit is geen probleem wat er zit dak bedekking op. Let op: Houtgestookt Wat niet in de handleiding staat maar wat wel bij de kachelhandleiding staat is de eerste keer opstoken. Doe dit zonder stenen en laat de deur open ivm de giftige dampen van het inbranden. De stenen moeten eerst afgespoeld worden voor ze op de saunakachel gelegd worden. Voor de hottub raad ik een plek aan waar je makkelijk water weg kan laten lopen. Oude review: Vandaag de hottub mogen ontvangen, kan niet wachten om hem in gebruik te nemen. Nu helaas nog even geduld hebben voor de sauna, hier kunnen hun ook niks aan doen ivm de houtlevering en drukte etc. Het bedrijf reageert snel op e-mails, wat heel fijn is.
Prachtige red cedar barrelsauna gekocht. Alles is keurig volgens plan verlopen. Van begin tot eind ben ik netjes geholpen door Dennis. Mark heeft de sauna in elkaar gezet. Echt TOP! Ik geniet er volop van en hoop hem binnenkort ook te gaan verhuren.
Wij waren al een poosje opzoek naar de juiste hottub. Deze kwamen we tegen bij Barrelsauna. Wij hadden telefonisch contact gehad en werden zeer vriendelijk geholpen en alles werd netjes uitgelegd waar we naar vroegen. Wij hebben de bestelling geplaatst en via mail werd onze bestelling bevestigd. Wij hadden een grijze Kuip besteld en in de orderbevestiging die wij kregen stond een witte Kuip. Direct gemaild en deze werd direct omgezet in de grijze Kuip. Er werd ons erbij gemeld dat de hottub in week 6 a 7 in productie zou gaan en dat het dan via de transporteur contact opgenomen zou worden omtrent de levering. Ivm met de Corona crisis zou het voor kunnen komen dat het langer zou gaan duren qua aanlevering van de producten. Er is een week voorbij gegaan en wij gingen twijfelen aan een zandfilterpomp, weer via mailverkeer informatie gevraagd en wat de extra kosten zijn om dit alsnog erbij te nemen. Dit direct erbij besteld. De order werd aangepast. Week 6 op Vrijdag kwam de mail van de transporteur, even bevestigen en de week erna kwam onze tub. Precies hoe wij hem besteld hebben en de zandfilterpomp erbij! Al met al een top bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid