facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smart Level Ladder

Smart Level Ladder

Info

Smart Level Ladder provides wholesalers and professionals all over the world with unique and integrated safety systems. The smart level ladder is always horizontal and steady within seconds

Geschiedenis

Smart Level Ladder voorziet dealers en professionals verspreid over de wereld van een unieke gepatenteerde ladder met een geïntegreerd leveling systeem.

Na jaren doorontwikkeling zijn we tot een veilig EN131 en NEN 2484 goedgekeurd hoogwaardig kwaliteitsproduct gekomen. Ons geïntegreerd levelingsysteem is TÜV gecertificeerd.

Het unieke van de Smart Level Ladder is dat de ladder zich binnen één seconde waterpas stelt op alle ongelijke oppervlaktes tot een hoogteverschil van 17,5 cm.


Met deze innovatie neemt de veiligheid en efficiëntie enorm toe bij het werken op hoogte.

De ladder is geproduceerd in samenwerking met Altrex. De grootste en bekendste ladderfabrikant van de Benelux.



"Door middel van het Smart level systeem, staat de ladder altijd binnen één seconde waterpas, tot een hoogteverschil van 19 cm. Dit scheelt niet alleen veel gepruts met een schuine ondergrond, het is ook veel veiliger en daarnaast is het wettelijk verplicht om de sporten van een ladder altijd recht te hebben staan.Het Top safe systeem is een klemsysteem aan de bovenkant dat ervoor zorgt dat een ladder binnen één seconde muurvast staat. Hierdoor kan een ladder niet meer kantelen of kiepen, een noodzaak voor iedereen die veel met ladders werkt. Bent u nog niet overtuigd van de innovaties? Op de homepage staan twee instructievideo's die de producten in actie laten zien.​Daarnaast staan wij voor persoonlijk contact en een goede service."
Adres: Noorderhof 2a, 5804 BV Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31478550902
Stad: Venray
Route: Noorderhof 2a
Postcode: 5804 BV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Enckevort Venray Van Enckevort Venray 1 km Zeer goed advies, door bekwaam en deskundig personeel. Denken met de klant mee om tot...
Recensies
Zeer goede service en vlotte levering. Heb een eenvoudige reformladder gekocht voor sporadisch thuisgebruik en ben zeer tevreden hierover. Een absolute aanrader!
Goed innovatief product wat de veiligheid verhoogd met ladders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid