facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smart Clean

Smart Clean

Info

Smart Clean

Geschiedenis

Glasreiniging
Het schoonmaken van glas is een specialiteit van Maatman Schoonmaakdiensten. Glasbewassing is een kunst op zich. Goed en streeploos schoon vraagt dan ook om vakmanschap. De glazenwassers van Maatman zorgen voor een frisse en verzorgde uitstraling van uw pand. Er wordt gewerkt met gecontroleerd en veilig materiaal. We zijn gedegen opgeleid en hebben ruime ervaring in allerlei verschillende situaties

Naast het werken met de traditionele ladders werken we bij de hogere panden met hoogwerkers en telescoopsystemen. Ook hierbij werken we uitsluitend met hiervoor goedgekeurde materialen. Kwaliteit tot grote hoogte!

Werkklimaat
Medewerkers en bezoekers voelen zich prettig in een schone en nette werkomgeving. De arbeidsproductiviteit gaat omhoog en ook de netheid van de medewerkers zelf krijgt een boost. Maatman Schoonmaakdiensten helpt u dit te realiseren. Dat doen we door ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes hygiënisch schoon en verzorgd is. Van vloeren en oppervlakken tot ramen en sanitaire ruimtes.

Wij stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en zorgen voor de voor uw onderneming noodzakelijke professionele uitstraling.

Vakkundig, ervaren en betrouwbaar, op ons kunt u rekenen!



"mart Clean is een professioneel bedrijf. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden.Wij zijn een betrouwbare partner in het nakomen van gemaakte afspraken, werken snel, veilig, grondig en vakkundig."
Adres: Markweg 13G, 6883 JL Velp
Telefoonnummer: 088 38 38 900
Stad: Velp
Route: Markweg 13G
Postcode: 6883 JL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SMB M4Clean SMB M4Clean 2 km Glazenwasserij, Specialistisch Reiniging & Schoonmaakdienstverlening KVK Nr: 71968601...
Recensies
Echt een aanrader topbedrijf.vakwerk.kan het iedereen aanbevelen.betrouwbaar en werkt netjes.en komt zijn afspraken na.TOP!!!!!!
Smart Clean Schoonmaakdiensten is een vakkundig bedrijf met passie voor het vak. Dit jonge bedrijf geeft een andere kijk op schoonmaken. Hip, stoer met technieken en materialen van deze tijd. Smart clean heb ik naast mijn eigen kantoorpand en appartementencomplex ook aan diverse andere bedrijven aanbevolen. Ook hier tevreden geluiden!
alle schoonmaak activiteiten binnen ons bedrijf worden geregeld door smart clean. Hebben wij geen omkijken naar of zorgen van. Lekker makkelijk en altijd top geregeld. Indien we toch een spoedje of iets speciaals willen is het een belletje en daarmee dan ook vaak binnen een week geregeld. Betrouwbaar, prettig, professioneel en toch laag drempelig. Ik hou ervan.
Super bedrijf dat afspraken na komt. Over de werkzaamheden meer dan tevreden en alles is altijd mogelijk. Aardig personeel dat van aanpakken weet!
Professioneel, secuur en betrouwbaar bedrijf. Iedere keer weer tevreden!
Nette mensen, zie je tegenwoordig niet veel meer!
Aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid